[Logitech ClearChat Style]- Slusalice i mikrofon ne rade
(sry admini ako sam fulao mjesto di postam :respect:)
Dakle imam problem sa Logitechovim slusalicama za kompjuter (ClearChat Style) http://www.daydeal.com/files/images6..._clearchat.jpg.
Jucer sam ih kupio i tek danas nasao vremena da ih isprobam. Ljepo sam ih raspakirao, odmotao i ustekao direktno u zvucnu karticu (straznja strana kompa) i idem malo pustit muziku kad ono, nema zvuka. Imam Windows Vistu (x64) te sam malo gledao na Logitechovim forumima i ima dosta korisnika koji se isto zale da ima sluske ne rade:angry:. Nisam se tako lagano dao predat pa sam otisao u Control Panet-Hardware & Sound-Sound, te sam tamo trazio sve slusalice/zvucnike, no niti jedan nije bio Logitechov.
Sad neznam u cemu je problem, dali u Windowsima ili u slusalicama koji nisu ocigledno kompatibilne sa Vistom (makar na kutiji tvrde da jesu).
I jos jedno pitanje. Prije mi je kad god bi ustekao neke slusalice u kompjuter bi mi izbacio nesto poput automatskog namjestavanja. Dakle otvorio bi mi se prozor i sada me pita sto sam ustekao, slusalice, mikrofon, subwoofer.., te poslje odabira bi mi pokazao u koji slot ga moram ustekat. Jel mi moze sad itko rec kako da to provjerim da mi se nije slucajno ugasila ta opcija??