opaka stvarcica. WI-FI radi savrseno. upravo gledam neke streamove preko VIP airlinka. Niie se ni jednom strzao. Surfanje po forumu ide super.
Printable View
opaka stvarcica. WI-FI radi savrseno. upravo gledam neke streamove preko VIP airlinka. Niie se ni jednom strzao. Surfanje po forumu ide super.
Tvoja?Koliko si dao za to?
nije moja stvarcica :( . posuđena je za potrebe crash testa.
Onda ju razbi,mozda je nece htjet uzet natrag,pa ju daj popravit popravit ;D
znaci da ocekujemo test istog u sljedecem mobilu?
kolko to kosta, kaj se hvalis a nikakve karakteristike nam ne dajes!?!?!
ma ne znam kolko kosta,al je zvjer.
@coma kaj te zanima od specki imas ih na netu :)
Samsung 2440 Processor at 400MHz
Removable 1440mAh Li-Ion Battery
Secure Digital Slot w/ SDIO Support
152MB Internal Storage
Bluetooth & 802.11b Wi-Fi Onboard
3.5" 16-bit QVGA Transflective TFT
Weight: 5.6oz; 4.5" x 2.8" x .64"
1.3MP Digital Camera Onboard (rear)
Windows Mobile 2003 SE OS
IRDA Port
evo tu nes pise..... http://www.pocketpccentral.net/ipaq3715.htm
oko 700dolara
sad se pojavio neki novi ipaq sa procom od 600mhz!
dogodine cemo se smijati tome sta si rekao iggxy.
jer ce unutra biti 2ghz...
ovaj ima 1.2 mega pixela
baš i necemo već skoro 1,5 god 400mhz predstavlja najjači proc kod pda-a...tako ce biti i sa 600mhz= Citat =:
Izvorno postao flOorKilla
ma ja sam rekao kako tehnologija brzo napreduje i da cemo se jednog dana smijat ovom procu to je bila poanta...
medjutim nije vazno sto je i kako je bilo u proslosti, jer buducnost donosi jos brze razvijanje tehnologija i siguran sam da ce napravit jaci proc
uf nerede nije tvoja stvarčica???A dobro je nisam ljubomoran;D
ja sam razmisljao o kupnji takve stvarcice ali umjesto mobitela, a to nije moguce kad bi mi trebao cjeli dan bit upaljen a jos nisu gadovi napravili takvu bateriju
fakat pozdere brzo bateriju. kad si spoje na WI FI onda jos prije, a ja fala bogu stalno streamam preko mreze. windowsi nisu bas neka sreca smrzavaju se i trose resurse.
malo offtopic, jel skup taj streaming preko vipa?
pa preko wirelesa nije.
kolko, jel se moze doc na cvjetni i besplatno surfat ili kak to ide?
pa nije bas da je besplatno ali mozes doc i surfat na bonove.
Nerede ajde mi pomozi :retard:
Ja ima 3715, i zasad imam dosta problema spajanjem 3715 na lap (HP NX 9105) prek WI-FI , kreiram ad-hoc tocku, jednom mi sljaka nakon nekog vremena vise nece postavljao ja IP rucno ili prek DHCP-a, te me jos zanima kada mi mreza prosljaka kako da podesim da se mogu spajati na internet pomocu IPAQ-a prek Lapa :-/
te jos jedno pitanje za sve?, dali je moguce da se spojim na comp putem WI-FI prek Int. Explorera, dali bih morao zadati na racunalu da je AP ili nekak drugacije. Hvala svima
sorry Zvonac nisam vidio tvoj post, ai nije da bi ti mogao nešto pomoći nisam se s tim igrao tako sam glup po tom pitanju.
ja sam našao par točaka i uredno se spojio na njih bez ikakvih problema (kojih nije bitno). ak je comp konfiguriran kao otvoren odnosno kao AP bez ikakvih zapreka nema problema, ali dalje ne znam :)
Kolko je maksimalni kapacitet sd memorije koju mogu umetnut? dal ide 1 gigabajt?