Pozz,
ne mogu se odluciti koju da boju uzmem. pa sam otvorio anketu, da vidim vase misljenje. :)
Printable View
Pozz,
ne mogu se odluciti koju da boju uzmem. pa sam otvorio anketu, da vidim vase misljenje. :)
Crni puno bolje izgleda.
Sivi, crni je nekako preobican
Crni mi ljepše izgleda.
Hm... Meni je osobno crni ljepsi, ali je i puno cesci. Iz tog razloga bi ti preporucio srebrnog/sivog.
PS: Slike bi vjerojatno dobro dosle kod ovakvog pitanja... ;)
http://www.sonyericsson.com/cws/file...eel~silver.pnghttp://www.sonyericsson.com/cws/file...olid~black.png
Da idem kupovati taj uredaj uzeo bi u svakom slucaju crni ako je boja kvalitetna kao npr. crnoj Nokiji E71.
Črni. Djeluje ozbiljnije.
siva estetski ljepse zgleda, a i zahvalna boja što se tice ogrebotina. -smeta me što prednji crni dio moba nije centriran. tko zna, mozda uzivo ljepse zgleda?
crni mi izgleda mocniji, pogotovo sa straznje strane... a i prednji dio je cijeli crn + ima metalik sivu tipkovnicu.. svidja mi se kontrast.
fakat ne znam, oba su na svoj nacin lijepa.. pricekat cu još malo, pa da vidim kako c anketa završiti.
trebali su bubnuti jednu boju, kao na P1 i ne bi bilo problema ;) cemu kompliciraju?!
Teško je odlučiti,ali meni je ljepša crna boja.
Nisam sivi vidio u živo, makar mi ni crni ne izgleda najbolje. Ovisi što preferiraš, unikatan (sivi) , ili elegantni (crni) izgled.
BTW, crni P1 bi odlično izgledao...
oba su dobra, no sivi mi je ljepsi nekako.
crni...
sivi mi je djeluje "plasticno".
Glasao sam za crni, bas mu lijepo stoji, ozbiljniji je.
I ja glasao za crni, i sam ga posjedujem.
Izgleda mi elegantnije i ljepše od sivog, sivi mi je nekako preobican.
Zar je važna boja ??? Ali kad bi mogo birat sivu bi uzeo,ali i crna je dobra
Crni je elegantniji, izgleda moćnije isto tako. Ali...
Crni model se jako lako guli, tj. boja na poklopcu baterije ode samo tako. To se na srebrnom modelu ne vidi.
stvar ukusa , nije mi baš jasno otvaranje ove teme... da ima rozi i da sva ekipa kaže da je to "must have" (onak iz čiste zaj.bancije ) kaj bi ti odlučio ..
jedino ovo šta je God`s Servant napisao da je bolje uzeti srebrni zbog guljenja poklopca
Ja sam cuo da se crni guli (malo mi je nejasno da SE plasira vrhunski telefon koji se guli ali eto) Meni lico je crni ljepsi
inace je nokia poznata po nekvalitetnim kucistima u top modelima...
btw. ja bi uvijek birao crni mob......
Sivu svakako, imao sam crnu. Kako je poklopac baterije metalni lako se korištenjem ishaba. Siva je manje osjetljiva na takve stvari.