Evo ja osobn mislim da bih mogo moderirat taj dio,a kako vidim tamo nema moderatora;a posto mi se stric bavi time;mislim da bi mogo radit taj poso
Evo ja osobn mislim da bih mogo moderirat taj dio,a kako vidim tamo nema moderatora;a posto mi se stric bavi time;mislim da bi mogo radit taj poso
Pa i moja baka pravi dobre strukle pa nisam diplomiro kulinarstvo nego gradevinu. :)
Gledam postoje jasna pravila kod odabira moderatora i podjele moderatorskih mjesta. Ako se nevaram to negdje i pise.
Znaci osnovno je da se primjeti da se zalazes u tom dijelu foruma i kad te neko primjeti od modova ili supermodsa bit ces nominiran.
A do tada da vidimo sta drugi lazu.
@Sile :thumbup:
@IvLajavec Svaki Cigo svoga konja hvali, ali treba postići da ga i drugi hvale :thumbdown:
I to je posteno sta si napiso;ja cu se trudit pomagat i davat savjete najbolje sta znam pa ce se odlucit za neko vrijeme kad se budu drugi slozili ili odbili
iskaži se u tom podforumu pa bu te netko kandidiral, bez muke nema nauke;)
za sada odbijeno. i tvoje vrijeme provedeno na forumu je tek 2 mjeseca, a moraš se dokazat forumašima u forumu koji bi želio moderirati