-
vista bluescreen
ovo me vec izluduje al totalno....instalirao sam sve service packove za vistu i opet dok ja upalim svoj omiljeni cs igra zasteka, pojavi se bluescreen, nes tamo dumping physichal memory i restarta se...nezz sto je i izluduje me. imam vistu ultimate sa sp 1 i 2
-
dajte neko pomoc, ako ima kakve pomoci...sigurno ima tu nekih IT xperta
-
Brijem da ti ni Vidoviti Milan tu ne može pomoći, sorry. Pričekaj nekog sa kristalnom kuglom.
-
haha, ma cekacu ja, al da nes docekam xD
-
Probaj compatibility mode za xp. dok ne bum na mobu oonda cemo probat dalje. :)
-
da nije mozda pregrijavanje proca na ovim visokim temperaturama sa stock hladnjakom...znam jer i ja imam takav slucaj ali sam narucio noctuin hladnjak...jedva cekam da mi dode :D.....
-
Tako je i meni pocelo s plavim ekranom na starom laptopu....s vremenom se sve nise pojavljivalo....sve sto sam probao nije pomoglo...a to je bili:
-totalno skeniranje sustava,
-promjena RAMa(imao sam stari)
-promjena hard driva,
-nova instalacija windovsa....
Na kraju odnosim na servis i oni su sve analize napravili ali opet plavi ekran...
Javi ako ti uspijes srediti svoj.....Konac price je da mi je na prvi dan Bozica laptop umro skros i da sam morao kupiti novi,...
-
morat ćeš napraviti screenshot tog bluescreena i onda ćemo ti tek moći pomoći
-
@ L.L. da imam stock hladnjak i core 2 duo @ 3.2 ghz O/C 3.8, u biosu mi je cpu temp 54C, mbo temp 31C, mozda zbog toga, al opet nezz zaš baš u cs-u, u svim ostalim igrama čista normala, čak i zahtjevni crysis prolazi bez beda..
@ therrlu kako da napravim screenshot bluescreena, foticem ili..xD, jer nemogu prntscr hehe..
-
Fotoaparatom, da.
Da li si nadograđivo komp? Ili možda prčkal nešto po njemu (čistil, mjenjal, prespajao itd.)
-
ma prčko sam ja po njemu ko ludjak svasta sam radio, ali nisam budala da bi nes krivo uradio xD
@mario sveusvemu sada igrao 50 min bez prestanka, cini se da je compatibility sve rijesio, smao me jos zeza onaj faking nVidia nvlddmkm has stopped responding to jos nisam uspio rijesit hehe, tnx mario, ako treba za nvlddmkm cu otvorit novu temu.