Zanima me koji je od modela SE T610 i F500i isplativiji za kupnju. Znam da je T610 stariji no čuo sam da F500i ima sjeban softver zbog vodafona.
Printable View
Zanima me koji je od modela SE T610 i F500i isplativiji za kupnju. Znam da je T610 stariji no čuo sam da F500i ima sjeban softver zbog vodafona.
E da,meni se ne sviđa to s vodafonom.
A što ti misliš o SE T630?
Malo prcitaj okolo,f500i ima bolje opcije,vise memorije +za njega
Ja bi f500i. Jedini nedostatak je bluetooth i možda software.
...čuj,f500i ti podržava snimanje videa i ima VGA kameru...razmisli,ali ti preporučam da uzmeš mob koji tebi odgovara(znači,da li trebaš napredne funkcije ili ne)...
...ali ako ti nije dugo čekat,onda uzmi k500i (to ti je F500i bez Vodafonovog sw-a)...
i ja bih f500i u nedostatku k500i
Ja si namjeravam kupiti F500i. Što vam to znači da ima loš sw?
f500i definitivno Puno je brži,više memorije,snimanje videa,veća rezolucija kod slika,više mogućnosti,mogućnost reproducije 3gp formata što t610 nemože.
Definitivo F500...T610 je već odgulio svoje...
uzmi f500i
jedina mu je mana nedostatak bluetootha, ostalo je sve ok
t610 mi ima lošu kameru i malo memorije
...ma ima vodafoneov sw koji je drugačiji od originalnog te su neke tipke telefona već "zakupljene" prečacima koje ne možeš mijenjati...ali po dosadašnjim utiscima, većina koja ima f500 su zadovoljni njime...= Citat =:
Izvorno postao FISHBONES23
Neznam, teško, ali ipak bi uzeo T610 po mome, ali nemoj da ti ja ispanem krivac ako pogriješiš.
Topao prijedlog: uzmi T630, ako vec ne njega onda uzmi F500, ipak je nesto sofisticiraniji od T610, iako (imao sam sva tri) su me stvarno ubijala ova Vodafone-ova sra***! :thumbup: