Bok !!
Da li mi netko zna reći,,,, ,,da li ću imati i audio ako spojim laptop sa tv-om,,,sa kabelom koji na jednom kraju ima HDMI a na drugom DVI ????
Hvala !!!!
Printable View
Bok !!
Da li mi netko zna reći,,,, ,,da li ću imati i audio ako spojim laptop sa tv-om,,,sa kabelom koji na jednom kraju ima HDMI a na drugom DVI ????
Hvala !!!!
ne, dvi ne prenosi audio.
Neke grafičke imaju ubačen audio na DVI, ali tada to radi samo s adaptorom na HDMI koji je došao s grafičkom. Provjeri da nije s tvojim laptopom ista stvar.
Budući da se stvarno u to ne razumijem,,,,na koji način mogu spojiti tv sa laptopom ako na tv-u imam dvi,hdmi i audio ulaz,, a na laptopu imam onaj 7 pin ,,dvi i audio da dobijem i sliku i ton ????
kabel koji ima 3,5 milimetarski jack na jednoj strani i dva rca konektora na drugoj strani spoji na audio ulaz od tv-a te ćeš dobiti zvuk, za sliku možeš koristiti klasičanj dvi kabel kao za kompjuterki monitor jer si rekao da ti tv ima dvi ulaz ( što nije čest slučaj ).
A da li mogu onda šta se tiče slike preko tog dvi kabela,,,a za zvuk da uzmem onaj naj
običniji audio kabel kojeg ću uštekati na laptopu tamo di je za slušalice ,,jer mi se čini da istog takvog imam i na tv -u ????
Taj na TV-u je vjerojatno isto za slušalice. Za audio imaš onaj RCA crveni i bijeli ulaz.