Primjetio sam da mi skine mailove iako je push i fetch ugašen i isto tako 3g i edge. To se prvo događalo kad sam bio spojen na net preko wifi-ja, ali danas mi skinuo 4 nova maila kad sam sjeo u auto. Jel to neki bug ili koji quratz?
Printable View
Primjetio sam da mi skine mailove iako je push i fetch ugašen i isto tako 3g i edge. To se prvo događalo kad sam bio spojen na net preko wifi-ja, ali danas mi skinuo 4 nova maila kad sam sjeo u auto. Jel to neki bug ili koji quratz?
Hm, meni se to ne dogadja.
Kako znaš da ti je EDGE ugašen?
Ako si ga ugasio preko SBSettings onda to ne vrijedi/radi. EDGE ostaje upaljen.
Ipak, ako je sve kako si napisao nema šanse da skida mailove sam...
Evo, upravo sad je skino 5 novih mailova, priključen je na kućni wifi. Ovo sa edge sam mislio na isključeno sa SBsettings, znam da nije u potpunosti isključen jer uvijek je onaj "E" u statusbaru.
+1 na taj problem, push isključen, sve na manuall i ne ulazim u mail aplikaciju ali recimo čim uđem u safari počne tražit mailove iako bi ih trebao tražit tek kad uđem u određeni mail acc i stisnem refresh.
kad vec spominjete... i meni se nes sumnjivo znalo desit. fetch mi je na sat vremena, al nekak cesce mi se mailovi pojave.
Je imate pravo, ako uđem u Safari odmah čujem zvuk za novi mail.
Znači to je tako da kad se spojimo na bilo koji oblik interneta (Safari, Weather ili nešto treće) iPhone automatski provjeri mail.
Kada malo bolje razmislim to je jako pametno od ajfona !
Kad je već na netu provjeri na brzinu i mail (neka nitko ne spominje da to troši više prometa jer ću ga ugrist za uši! Tu je riječ o možda 10 kb više...)
možda je pametno ali to nije ono što sam mu ja zadao. Ako nije spojen na net onda se cijelo vrijeme pokušava spojit i tako troši bateriju užasno, a i kraj zvučnika je nepodnošljivo. AKo je spojen cijelo vrijeme onda bateriju ne troši toliko i nema smetnji na zvučniku ali svako malo provjerava mail što ja ne želim. Postavke valjda služe da on radi šta mu zadam
Kod mene nije slučaj da preuzima poštu čim pokrenem safari. Baš sam isprobao i nije mi skinuo ništa dok nisam sam upalio mail aplikaciju.
Ja se ispricavam ako sam u pogresnom pod forumu ali odkad sam u svoj iPhoine stavio 3.0 njegova googl karta mi ne radi vise normalno. vise mi nece pokazati moju trenutnu lokaciju nego samo pokaze u sirem krugu. Znaci prije kad bi izasao ispre kuce i upalio kartu on bi mi odmah tocno pokazao gdje se nalazim a sadsa plavu tocku stavi 500-1000 metara od moje kuce i obiljezi je samo sa plavim krugom a ne ko pšrije sa tockom. Dali se to jos kome dogodilo ili neko zna kako rijesiti taj problem HVALA
To je kad nema kontakt sa satelitom, pa radi triangulaciju pomoću repetitora. Onda nije precizan nego daje tu aproksimaciju.