-
sx1-pao sistem
spašavajte me.
nemogu nikako upaliti sx1, naime, primjetio sam jucer da u c: u folderu Nokia nema niti jednog od onih silnih foldera. prvo mi nije prikazao foto koji je kao screensaver postavljen pa sam ga trazio u mobu. naravno ja nisam obrisao te foldere (nisam lud) ponavljam da mi je sw 10 u mobu. odjednom s sam ugasio nakon nekog vremena i od tada ga bezuspjesno pokusavam upaliti. cak sam ponovo punio bateriju iako se sjecam da je bila 3/4 puna. kada sam pokusao da reinstaliram, ponovo ubacim sw10 mob se nije htio upaliti ni na onaj na nacin: spojen usb-om na komp i pokrenuta sw10 upgrade kada spustim joystick i pritiscem crvenu tipku. mob je kupljen u siemens shopu u ZG prije pola godine sa sw5 koji sam promijenio na 10 prije 3 mjeseca i ovakvih problema nisam imao. sto sada? postoji li ikakvo rijesenje za moj problem?
napominjem, ako je to bitno, i da u mobu imam 128 MMC.
HELP!!!!!!!!!!
-
YES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nakon saranja po netu pronasao sam da ako cuvam stisnuto # i * i na 1 sek stisnem crvenu tipku ali i dalje cuvam " i * mob nesto napravi sam. UPALIO SE I SISTEM SE PODIGAO, izgubio sam sve podatke ali on sada RADI!!!!!!!!!!!!!!!!!
havla ljudima na club-siemens forumu............
-
tako je. vjerojatno je neka aplikacija to napravila. da si malo pretrazio i nas forum vidio bi da sam u vise navrata sugerirao ljudima da formatiraju mob sa tom naredbom ;)
glavno da si rijesio
-
umro sam bio od straha da je mob crko..........
a i u sds-u sam pronasao back-up od prije 2 mjeseca tako da je i dosta toga spaseno, od sada cu praviti taj back-up svakih 15-ak dana...........
-
hehe, glavno da si naucio na vrijeme raditi backup ;)
-
Imam slican problem. Meni je pao sistem na NOKIA E65 mobilnom. Da li neko zna kako da rijesim ovaj problem??????
-
Možda bi ga prije riješio da si pitanje postavio tamo gdje treba. Tamo gdje se raspravlja o mobitelima marke NOKIA.