-
MyFaves
Pozdrav,
frendu na mobu od nedavno umjesto imena posiljatelja ili slova poruke pise MyFaves dok ne ude u nju.
Jel to ima veze s opcijom My favorites ili je do moba? Mob je Samsung J700. Njega sam pregledao, ali u izborniku nisam nasao kako promjeniti prikaz.
I ako je do opcije, jel zna netko kako vratiti na stara podesenja?
Master reset je takoder isproban, kita.
-
MyFaves ti je usluga stranog operatora tj.t-mobile de,to ti je nesto slicno kao kod nas Moji najbolji gdje odaberes 5 prijatelja i razgovaras s nijma za 0kn/min.U t-mobile njemačka su imali aplikaciju naziva MyFaves tj.da stavis tih 5 prijatelja na glavni ekran kao za brzo biranje tj.nešto kao service tj.kod njih si trebo imat kompatibilni telefon i svi ostali tvoji prijatelji također,tako da je to java aplikacija (barem mislim,nisam 100%siguran)) za windows mobile uređaja znam kako možeš maknut ali za j700 mislim da je to u java aplikacijama ali inace mislim da se to ne može maknut jer su to tako programirani mobiteli a pogotovo ovi dummy,no probaj možda se nalazi pod java
-
hvala na odgovoru, reci cu prijetelju da malo pogleda pod java. on nije bas jako upucen u to sve a nije mi blizu da sam pogledam.
ak nekom jos kaj padne na pamet u meduvremenu nek javi :)