Motorola E1000 ne vidi micro SD posle flesh-a
Dakle, flesovao sam Motorolu E1000, i ucitao monster pack, ovaj http://www.3g.co.uk/3GForum/showthread.php?t=58459 , a posle njega i ovaj R26LD_U_83.39.27I_flash_lp0039_by_k500zm.shx i posle njega jos neke i sve idealno radi, prijem je bolji, baterija duže traje, nema talijanskih gluposti sa njihove 3 mreže, čak mi je i GPS proradio, generalno sve je bolje osim jedne stvarčice, a to je da mi telefon vise ne prepoznaje micro SD karticu. Formatirao sam je na razne načine od FAT 16 i 256 MB do far 32 i 2 GB i ništa. Preko samog telefona ne mogu da je formatiram prijavljuje mi gresku -Format Failed- a kad hoću da vidim detalje o kartici uvek, šta god radio sa karticom prijavi Free 0.00kb, Used 960512kb i Total 960512kb. Kad mi je kartica u telefonu ne mogu da pristupi ni muzici i sličicama koje su memorisane u samom telefonu. Šta sam uradio i kako to da ispravim, ne znam. Predpostavljam da sam fleshovanjem obrisao neki sistemski fajl kojeg u ovim monster pack-ovima nema, ako neko ima resenje za moje probleme...
Kartica je ispravna jer u drugim telefonima radi normalno.