Jel ovo istina:
http://www.t-mobile.hr/1/10-30-01-10...a=T-VAIRYTOUCH
Mobitel ima touch screen,1.3mpx kameru,MicroSD utor(dobije se 1gb),bluetooth,FM radio
Za samo 498kn.
Printable View
Jel ovo istina:
Mobitel ima touch screen,1.3mpx kameru,MicroSD utor(dobije se 1gb),bluetooth,FM radio
Za samo 498kn.
Objavljeno je na službenim stranicama trebalo bi biti istinito.
Produživao sam ugovor u T-Mobileu pa sam ga uzeo maloj nećakinji za kunu. Nije to uopće loš mobitelčić. Malo su zbunjujući izbornici, touch screen radi solidno ( nije kao na mojoj Nokii 5800, ali solidno ) finalna obrada je malčice aljkava, ali za te pare mislim da nije loše. Btw dobiju se s njim i nekakve slušalice i kartica od 1 GB kako neko reče. To sam uzeo prije par dana i već je preživio prvi pad na beton:respect: Ono što me se posebno dojmilo je kvaliteta zvuka, čisto i bistro da čistije nemože bit. Sve u svemu, ako neko hoće touch screen, a nema love za nešto skuplje neka razmisli o ovome.
Još nešto, kamera iako je bijednih 1.3 mpx uopće ne radi loše fotke na dnevnom svjetlu.
...evo imam "zvjer" u rukama...
Prvi dojam je malo traljav ali zadovoljavajući.
Kod pisanja SMS-a ne ide bez olovčice jer je tipkovnica presitna.
Kontakti su blagi užas ali se da riješiti sa kreiranjem grupa.
Poslije pola dana traženja po netu napokom sam našao phone manager ali dosta oklještren.
Ima i nelogićnosti kod kreiranja profila jer nigdje nisam našao opciju za promjenu zvuka SMS-a osim 4 predefinirane koje su iritantne.
Postavke brzog biranja su skrivene na bedastom mjestu.
Trenutno se koljem sa DRM-om kako bi napokon postavio i Operu mini ali me je sve strah...
Molim i druge da se uključe u raspravu pa da probamo složiti ovaj fon kako bi bio ugodan za rad... :)
Mobitel je solidan iako bi neke stvari trebalo ispraviti. Vidio sam na internetu da ima bolja verzija softwarea ali nikako doći do nje. Postoji li negdje kako mu se može nadograditi softwer?
...to se i ja pitam jer me ovaj font izluđuje...
I da svugdje piše da podržava i e-book ali nigdje koji format a sve što sam probao ne otvara...
Mene izluđuju ona kućica i prečaci na zaslonu. Može li se to maknuti?
...da to je debilno i još uz to ne možeš dodati u prečace recimo tipku brzog biranja za pojedinog korisnika...
Nažalost nisam našao način micanja prečaca osim da ih sve deaktiviraš ali onda imaš opet ekran koji je prazan...
Dali se na ovaj mob može instalirat opera mini?hitno
Dali itko zna šta je ono nasred mobitela gore?jeli to nekakva kamera il šta?nekužim
Simpa paket je pojeftinio na 398kn...najeftiniji mobitel na tauch samo 3 9 8 kn...jbt...ufff...
Ne vrijedi ni toliko.
Simpa paket 2-9-8kn
Ja opet nemogu vjerovat,mobitel je totalka jeftin!
za ono sto nudi nije jeftin,uredjaj je zaista los. a i vjerujem da ocito ih jos malo imaju pod centrima pa zato takva cijena.
Ja bacio oko na taj Touch, prije svega jer sam do sada izbjegavao mobitele s ekranima na dodir. Čak sam pregledao sve filmiće na You tubeu vezane za taj mob.
Jel moguće da ne vrijedi niti tih 300 kuna? Ipak se dobije Simpa broj i novi uređaj s jamstvom za sitnu paru...
na temelju onoga što sam pročitao o kinezima, baterija dugo traje (oko 5 dana) i zvučnik je glasan.isprobao sam vairy u t-centru ali za to dvoje neznam nisam siguran
ali dobro je što se dobije 2 godine garancije, 2,4" TS ekran, ali nema javu, kod pisanja poruka bez stylusa nejde jer s jednim prstom pokriješ cijelu tipkovnicu
ne bi se složio da mob ne vrijedi te pare jer ipak dobiš mp3 player s 2GB,TS-om,1,3mpx kamerom,mogučnošću gledanja videa i mogučnošću telefoniranja za 298kn
ima li to koji mp4 player za tu cijenu?
Mob je dobar sekundarni ili za uvod u TS svijet (kupiš ovaj umjesto nokie 5800 i ako ti ne odgovara, potrošio si 298kn umjesto 2198kn i neće ti biti žao)
Kartica je 1gb uz mobitel,a zasto ne vrijedi?Softver je koma ponajvise zbog sporosti i ponekad odbijanja odaziva,ekran lovi stvarno lose,baterija 5 dana mozda drzi ak samo stoji da nista ne radis.Takodjer ergonomija u ruci meni je promasaj.
Brat ga je kupio i dobio karticu 2Gb,2 stylusa,slušalice,USB...
Isprobao sam ga i stvarno ne znam šta bi rekao.Sve je nekako aljkavo složeno,zbunjujuće,a promijeniti zvuk zvona je umjetnost.Ekran još i solidno reagira iako zbog manjih dimenzija je bolje koristiti stylus.
Meni je mob super iako je namjenjen onima koji ne žele davat tisuće na mobitel,ima dosta toga za te pare i isplati se kupit,a kom neodgovara nek si kupi onaj s.e satio...koji je ocito svima najbolji...ja sam mislio kupit vairy touch i da sam znao da ce tak pojeftinit moga sam dva uzet,al ipak uzo kuki...hhh
Meni ovaj mob nije uopće loš.....Navikneš se i na malu querty tipkovnicu, koja bez stylusa ne ide i na sve ostale cake i cakice koje nudi ;). Nadalje, platio sam ga 298 kn, a ni toliko jer sam mijenjao +bodove.
Šalu na stranu, mob drži baterija dosta, barem meni, a ja mob ne štedim. Zvuk je prejak i čist.
Ne treba očekivati čuda od mobitela koji dobijete za 200 kuna, pa ako neko spada u tu kategoriju nek ni ne pomišlja na to. Ako vam je potreban mob kao malo razbijanje dosade poslužit će.... U protivnom štedite za neki skuplji touch-mob....
Jedino bi bilo odbro kad bi se mogao napraviti flash na soft. od orange vegas-onda i ona tipkovnica za poruke postaje kao klasična pa je i taj mali nedostatak riješen....
ja bi si kupila to čudo isključito da imam još jedan broj(imam sadašnji mobitel i on mi zadovoljava sve veće tehničke z,a ono 298 kn nije puno
-za nekoga tko će to koristiti samo za poruke, pozive i glazbu vrijedi li toliko...)
vrijedi, no nemoj očekivati puno od tog mobitela. Također, ako nisi spretna sa majušnim stylusima nemoj očekivati da ćeš uspjeti napisati poruku na toj tipkovnićici.
Ja danas isto uzo to cudo da isprobam iz t-com-a,pa bi molio pomoc ako netko zna kako instalirati java programe na mobitel putem kojeg softvera?
pozdrav