-
[KC 550] Uzeti?
Dakle, došlo vrijeme za obnoviti kućnu flotu... :D
U pitanju su telefoni od moje majke... Do sada je imala uglavnom bezbroj SEriksona, bar zadnjih par godina. Zadnje je vrijeme bio tandem Sams. E1110 i SE K510.
Danas smo uzeli SE C510 umjesto K510, Eronet mreža, produže ugovor, trebamo još i na Mtelu produžiti ugovor i uzeti nešto.
Cookie otpada pošto neće TS, ostalo je uglavnom smeće, sem SE T700 i KC550. Pošto su C510 i T700 skoro potpuno isti, bilo bi glupo uzeti i T700, pa izbor pada na KC550.
E, sad... Recite mi ima li razlog za NE uzeti ovaj telefon?
Pozdrav
-
Usput, ako biste mogli u idućih pola sata da odgovorite, pošto ga oda idemo uzeti...
-
imas ovdje dosta komentara korisnika tog modela.
a i ovdje
Code:
The only thing to watch out for is that if you drop it it resets the memory card, meaning the card needs to be formatted to work again. Dont know why this happens, but it does :/
Code:
It's beautiful, but the battery is low every 2 days.
Code:
I just got this phone and the LCD screen got burnt within a week.
Code:
LG KC550 Is unable to connect with pc that is so bad for this mobil.
itd,itd...
ali ima i ljudi koji hvale telefon.
-
Hvala. Inače, kupljen maloprije.
Usput, kako misli "LG KC550 Is unable to connect with pc that is so bad for this mobil." WTF? To moram još pogledati...
-
Ma pusti to, to neki n00b pise.
-
Pretpostavih, nenormalno je da 2009. postoji telefon (pa bio i od 10€ bez tarife) koji se ne može spojiti sa kompom.
Elem, za sada sam uspio neka klasična podešavanja rješiti, plus uslikati 2-3 slike...
Utisak: Boje su xx puta življe nego na mom G810 i kao da je i blic malo jači... Ali zato je fokus lošiji, sve su ako ima ikakvog kretanja bile blury za razliku od Samsunga (koji još nije imao uključen onaj stability đavo...)
Sve u svemu, sigurno vrijedi tih novaca :D (1KM, btw) i nadam se da neće biti nik' problema...
Pozdrav
-
Mi smo ga uzeli staroj prije par mjeseci i mob je za žene odličan, onaj rozi naravno, lijepo izgleda i kamera je odlična, a njima je samo to bitno...
-
Upravo to, i mi smo staroj uzimali, ali ovaj je crni sa hromom i super je. Meni se baš sviđa, a oa je oduševljena.
Istina, po meni kvalitet nije baš vrh, ali sasvim solidan, a ona svakako nije ko ja, pa joj je dosta... :D
-
Telefon je prilično spor, što posebno iritira kod pisanja poruka.
Jel se može software updateirati da bude brži???