Pa eto ako moze neko pomoc.samsung mi je bolji jer ima veci ekran i bolju kameru.N85 mi je jeftiniji...zanima me koji je mob bolji u radu i kolko je samsungova kamera stvarno bolja od one kod N85
Printable View
Pa eto ako moze neko pomoc.samsung mi je bolji jer ima veci ekran i bolju kameru.N85 mi je jeftiniji...zanima me koji je mob bolji u radu i kolko je samsungova kamera stvarno bolja od one kod N85
Neznam kolka je razlika u kameri,nisam ljubitelj kliznih mobova pa ni Samsunga.
No radije bi njega zel bez obzira na cijenu (da mogu birati) jednostavno mi djeluje puno kvalitetnije cak mi se vise dopada od G810.
Namjerno sam napomenul G810 da si njega uzmes kao opciju,mob je odlican,bilo ti je vec recenzija o njemu.
hmm frend mi ima n85 i mob ima mrak kameru ,a to ti je zbog OLED ekrana koji je predobar boje su življe i ljepše ,a ja isto nisam ljubitelj samsunga i neznam koliko on ima dobru kameru ,ali bojim se da je to samo nabijanje MPX i da kamera nije ništa poboljšana
istu nisam znao koji da uzmem između ta dva ali ipak sam uzeo n85,zašto?
ima fantastičan ekran,brz softver,nije velikih dimenzija,fm transmiter...
innov8-softver isti kao na n85 ali sporiji dosta,dosta je veći od n85,jedino što mi je super na samsungu je metalno kučište/poklopac
da sad sam čito review na gsm areni samsung ima bolju kameru i jaaaako puno opcija ako je tebi kamera najvažnija uzmi samsunga http://www.gsmarena.com/samsung_i851...review-302.php