Dakle, potreban mi je bilo koji video player za S60 v3 (tocnije E71) koji podrzava kao sto u naslovu pise avc1 codec. Isprobao sam i DivX player i LCG Smartmovie no niti jedan nemoze otvorit...
Printable View
Dakle, potreban mi je bilo koji video player za S60 v3 (tocnije E71) koji podrzava kao sto u naslovu pise avc1 codec. Isprobao sam i DivX player i LCG Smartmovie no niti jedan nemoze otvorit...
evo da se nadovezem na ovo..imam isti problem..probao sam sa nekoliko playera i ni jedan ne pokrece taj format. probao sam i neke upute sto sam izgooglao na netu o preimenovanju file-a ali nije pomoglo. Model ; Nokia N78
Meni i na N96 i na E71 isto tako..Kaj god da skinem sa youtube-a mi isto kaze...
Koristim i plug-in za Firefox i Zamzar..
ja da budem iskren nema pojma bas sa ovim symbianom jer sam do sada uvijek imao obican mob..tako da zbilja ne znam da li treba ubaciti kakav codec ili sto?
E ali neznam dali postoji neki player za Symbian da mozes ubacivati codece kao i na kompu :/
coreplayer
meni divx pokrece avi fajlove (ne sve), stos je u tome da ako su fajlovi starije konverzije, to je po nekome codecu koji se ne koristi kod novijih konvertovanja pa tako da ovaj divx player ne prepoznaje te koji su stariji/ranije konvertovani.
coreplayer gdje ga možemo skinut a da radi
Ovdje
Link
Jedina je kvaka, treba ga potpisati.