Da li smem da defragmentujem memoriju na n95 8gb kao sto defragmentujem hard disk na racunaru (preko diskeepera)?
Pretpostavljam da treba da prikljucim telefon na data transfer, a ne na pc suite?
Printable View
Da li smem da defragmentujem memoriju na n95 8gb kao sto defragmentujem hard disk na racunaru (preko diskeepera)?
Pretpostavljam da treba da prikljucim telefon na data transfer, a ne na pc suite?
ja redovito preko car readera defragmenitam memorijske kartice.... nekog velikog pomaka nisam primjetio....
nisam nijednom to radio sa N95 8gb dok sam je imao, ali mislim da ti mob mora biti u data transfer modu da bi obavio defragmentaciju ;)
Memorijske kartice možeš formatirati i preko samog mobitela, samo nađeš u mobu Mem.kartica i tamo pod opcije imaš formatiranje.
Ako formatiraš memorijsku, preporučujem da napraviš i reset mobitela, da bi ti svi programi ponovno radili.
GT-R ocito nije niti pravilno procital post ili ne poznaje karakteristike Nokie N95 8gb,naime ta Nokia uopce ne posjeduje utor za memorijske kartice.
@tachyon pa ako hoces defragment,naravno da ti mob mora biti u data transfer modu.
Neznam kaj zelis stim postic,no dobro.Kaj se ne moze na N95 8gb jednostavno formatirat memorija?
Ljepo sve ponovo poslozit (mislim programe idr).