Jedan moj frend je dobio poruku da ako nadoplati račun bonom od 50kn danas do ponoći, dobiva 100 besplatnih sms poruka!!! :wtf: Je dobio još neko tak neš???
Printable View
Jedan moj frend je dobio poruku da ako nadoplati račun bonom od 50kn danas do ponoći, dobiva 100 besplatnih sms poruka!!! :wtf: Je dobio još neko tak neš???
Da, vidio sam neki dan djedu na obitelu. Valjda za slabe potrošače to šalju ;D
Dobila cura, vise od toga ne znam.
možda svima šalju samo treba vremena da svi dobiju. ne mogu ne jednom danu poslat svim korisnicima, sami bi sebi srušili mrežu...
ima li tako nesto ta pretplatu? :)
ne bi vjerovao ali često mi se znalo dogoditi da me operater obavijestio o nekoj odličnoj ponudi dan, dva prije nego što je istekla. (naravno sve nove ponude i ostalo saznam i prije nego dođu ovdje na forumu pa znam od kad do kad traju) da li je to taktički potez operatera ili im stvarno poruke toliko kasne zbilja ne znam.
Ma mene općenito iritira bilo kakvo "spamanje" od strane operatera. Neki dan su mi za neke ulaznice slli neku poruku, nemam pojma, nisam ni čitao.
Ali sam bio ljut, jer sam se morao dignuti s kauča da odem pročitati poruku, u nadi da mi piše jedna ljepotica, a to oni mene nekog vraga informiraju.
Pa sam bio i ljut i razočaran ;D
Dobro, nije to učestalo, ali tu i tamo šalju neke takve poruke, što mi je iritantno.
zvao sam službu za korisnike i evo što sam saznao:
takve poruke (poput bespl sms i razgovora) šalje operater korisniku koji 5 ili više dana nije koristio svoj broj (uvijet je da je karttica aktivna i ima više od 10kn na računu). to ne mora poslati svakom korisniku koji je zadovolji te uvijete ali u nekim slučajevima šalju kako bi potaknuli da koristite njihovu mrežu.
sad mene zanima da li ce mi stici ta poruka ako ja 5 dana ne šaljem poruke i ne zovem a drugi mene zovu na taj broj. ne znam što točno znači neaktivnost od 5 i više dana.
ja sam dobio tu poruku i napravio topup 50kn, i poslao par smsova, no uzeli su mi pare s racuna. jel ima kakvih drugih iskustava sa svim tim? pretpostavljam da free smsovi dolaze sa nekakvim vremenskim odmakom od nadoplate... to bi bilo logicno.
no, ako od svega toga nista, onda se tu radi o false advertisingu, a ja naivno vjerujem da si niti jedan mobilni operater ne bi dopustio tako nesto.
Jučer popodne sam dobio poruku slijedećeg sadržajaPrije nekoliko dana sam nadoplatio račun bonom od 50kn.= Citat =:
Na tvoj račun dodano je 100 besplatnih SMS-ova u sklopu Tele2 promocije. Tvoj Tele2.
Danas potaknut pisanjima u ovoj temi probao poslat dvije poruke u kratkom roku i nakon 5minuta provjerio stanje na računu a stanje nepromjenjeno.
Da koristim je svaki dan nisam samo jedan dan jer mi je nestalo para a nije mi se dalo ici kupiti bon