Nabavio sam N91 i kad zelim resetirat telefon sa kodom *#7370# trazi me lock code koji ne znam. moze li se on ikako ocitati ili imijeniti na standardni 12345?
Nabavio sam N91 i kad zelim resetirat telefon sa kodom *#7370# trazi me lock code koji ne znam. moze li se on ikako ocitati ili imijeniti na standardni 12345?
Moze preko Nemesisa ima negdje u forumu o tome rijeci sad ne mogu to naci.
No probaj mob formatirati tipka za uklucivanje,zelena tipka,tipka 3 i tipka zvjezdica sve istovremeno stisni dok se ne upali svjetli zaslon Nokija,probaj i par puta kod mene na N82 je od prve islo na N73 od treci put.Imao sam probleme sa drugim stvarima kaj klasicno formatiranje nije pomoglo a to je .
I ostane ti treca opcija software update tada se brise kompletni soft i snima novi.
Ako imas instalirane stvari na kartici pozeljno bi bilo da i nju formatiras,naravno prije svega si bar multimediju pospremi na Pc.
kupi drugi data cable, nije skup a 99% je do njega.
Ja sam imal slican problem na prvoj N73 i nije bil kabel u pitanju vec na pop uticnici od mobitela ta zezancija me je trebala kostat oko 200 kn,pa sam istu radije prodal covijeku kojem to nije bilo bitno jer nije mob nikad spajal na Pc a ni experimentiral po njemu.