nisan znao di da smjestin temu pa san je ode ostavio
zanima me koji digitalni prijamnk signala
vivax imago dvb-t 120 ili nb 4001t
Printable View
nisan znao di da smjestin temu pa san je ode ostavio
zanima me koji digitalni prijamnk signala
vivax imago dvb-t 120 ili nb 4001t
i mene zanima,opcenito,koji bi bio best buy model,tak do 300kn,da potrosim ovaj velikodusni bon od HRT :D
Meni je ovaj zapao za oko...
NytroBox 4001 T USB (nije jednak onom bez USB u nazivu)
Recenzija: http://www.hdtehnika.com/index.php?o...=289&Itemid=64
Cijena u jednom dućanu u Čakovcu je 204kn + kupon
da,svi vele da je taj best buy,na sat. forumu ga je jedan lik popljuvao da ima los tuner,pa su rekli da je to zato jer zivi u nekoj zabiti da tam svi imaju los signal,neki spominju probleme sa titlovima itd..ne znam,ako ga netko ima nek napise dojmove..
...malo sam se igrao s istim kod staraca - za te novce nečete naći ništa bolje - snimanje je blaga koma ali sve ostalo radi ok - titlovi sa prenosivih medija su malo presitni a hrvatska slova dobijate sa novim SW-om...
Što se tiće prijama signala - puno igra uloga antena pa svakako ako vam odašiljač nije baš pred nosem preporučujem vanjsku antenu...
Uglavnom - spoji i mozak na pašu... ;)
Kupio NytroBox 4001 T USB (204kn+kupon) i u pola sata koliko ga isprobavam, mogu reći da snimanje videa radi savršeno, neznam u čemu je problem.
Dobio sam kupon pa bih uzeo NytroBox 4001 T USB.
Nije mi baš usput MKE u Ilici, pa ako netko zna gdje se još može kupit taj receiver (ne vidim ga na cjenicima hg-spota,vemila isl.).
Imam pitanje za dotični NytroBox 4001 T USB.
Da li je moguće koristiti jedan digitalni prijemnik na više televizora?
U kući imam 4 TV-a i svi su spojeni na jednu antenu. Da li je moguće napraviti nešto slično i s digitalnim prijemnikom?
Možeš reciever spojit na onoliko TV-a koliko ima video izlaza na receiveru. Na MKE web stranici piše da ima 2 scarta, znači možeš na 2 TV-a. Ali gledaš ISTU sliku na oba.
Dakle, za gledanje različitog programa na televizorima svaki mora imat svoj DVB-t receiver.