Zanima me koji je od ovih mobitela bolji u slijedecim kategorijama:
Kamera
OS
Personalizacija
Glazba
Preglednost
Baterija
Kvaliteta izrade.
Printable View
Zanima me koji je od ovih mobitela bolji u slijedecim kategorijama:
Kamera
OS
Personalizacija
Glazba
Preglednost
Baterija
Kvaliteta izrade.
Kamera: K850 (osim za video)
OS: Subjektivna stvar, za mene radije K850, makar nije ni on zlato
Personalizacija: K850 se da bolje moddat (:D), a po podešenjima ne znam
Glazba: K850 ima MegaBass, CoverArt i ostale gluposti koje su neizbježne, a za viewty ne znam
Preglednost: Ekran - Viewty, Tipkovnica - K850 (ali opet, napominjem, nije ni to zlato)
Baterija - K850 ima dobru bateriju, sigurno, a za viewty ne znam, ali moram uzeti u obzir da je to touchscreen mobitel koji video snima u 120 fps
Kvaliteta izrade - Viewty. To je sigurno, makar nemam pojma o LG-ima, ali K850 je jako loš mob.
Za sad po bodovima (ne računam ono što ne znam) K850 vodi 2:1, makar ne znam kakav je viewty, može ispasti i da je viewty bolji.
Lg ne bih zel jer nema normalne tipke prakticno sam TS.
K850 sam mislil kupit dok je dosel na trziste ali dok sam videl da ima te lude (nazovi) soft tipkice ispod zaslona sam odmah odustal,onu nazovi centralnu tipku isto nisam mogel prezvakati.
No da bi bas mogel birat zel bi "its a Sony i Ericsson".
Koristio sam K850, imao dosta muke s njim, sve dok nisam otkrio ove modove (nažalost tad sam već imao X1). Sad sam ga kao drugi mobitel nabrijo kak bi se reklo i prezadovoljan sam.
Kamera je sada nakon modova izvrsna (izuzev videa koji je takav kakav je, za mobitel sasvim solidan, ta neš svadbu snimat s njim :D), dakle kamera SE, video LG
OS standardni od SE-a, po meni čak i bolji od LG-a mada je ovaj TS i to
Personalizacija - nakon modova definitivno SE
Glazba - nisam probao LG toliko dugo da bih znao, ali mislim da SE
Preglednost - e sad, TS je TS, a ovo je ipak malo staromodnije tako da LG pobjeđuje, ali nije SE daleko
Baterija - SE je daleko poznat po svojem trajanju baterije koja sa svakim novijim firmwareom traje sve dulje i dulje (stari firmware ne oduševljava baš...)
Kvaliteta izrade - mogu samo reć da mi je letio sa par metara visine na pločice i i dalje mu nije niša (dakako ne mojom krivicom :D)
LG uzmi jedino ak si toliko zaluđen za TS i ako ti je video nešto što koristiš 3 put dnevno jer tu SE nema baš što za ponuditi, ali sve ostalo je na strani SE-a. :)
TS mi je dosadio, tako da ne gledajte na to, onda mi se k850 cini vgg, accelerometer games xD
osim ovoga kaj su napisali.
SE ima bolju soft podršku nego LG. :comp:
SE K850 je po meni bolji izbor.KU990 ima bolji video i veći ekran,ali K850 ima bolji fotoaparat,jaču bateriju ,bolji softver i nije toliko osjetljiv na oštećenja jer ima malen ekran.
Uzimam k850 xD
imam ku990 i mob je bezveze. Najviše me razočarala kamera jako su bljede i isprane boje namještavo sam mob ali ništa isto tako na blizinu su slike previše svijetle pa ako je kamera bitna ciljaj na k850i kojeg sam imo prije ku990 i imo je jako jako jaaaako dobar fotić (kad staviš drajvere :D) znači moja glas za k850i