Imam problem sa wi-fi mrežama,jedno vrijeme je radilo sad na koju god se spojim piše pristupnik ne odgovara :(( napravio sam i hard reset,opet isto
Printable View
Imam problem sa wi-fi mrežama,jedno vrijeme je radilo sad na koju god se spojim piše pristupnik ne odgovara :(( napravio sam i hard reset,opet isto
meni je tak bilo nest tipa da kad imal ver 11 mi nije htio spojit na wep zaštičene mreze, nek samo na otvorene isto nest pisalo ne odgovorara, kad stavil na v21 ide i ide :D
Izgleda je nešto do mog rutera,sad radi..ali taj w-lan na mobitelima je inače u banani,na svojoj kućnoj mreži je ok,a sa ostalima banana ako signal nije savršen
Ako ti je uključen dhcp na routeru, dakle ako router sam dodjeljuje IP adrese nakačenim uređajima, probaj resetirat router, isključit sve uređaje i onda se spojit, kad se jednom nokia spoji nakači druge uređaje i poslije neće bit nikakvih problema, jerbo će se nokia na tom routeru spajat bez problema:comp:
Nakon spajanja preko wlan-a web browser izbacuje poruku sistemska greska, jucer sve radilo perfektno,dali postoji kakvo rijesenje ovog problema, firmware nisam trenutno u mogucnosti mijenjat! hvala
jer ti router dsl ima neku zastitu?? ak ima makni je te onda probaj
proradilo samo od sebe, neznam u cemu je bio problem.
sorry kaj sam promjenio temu...evo sad sam probao stavit update na mob preko
Nokia softvare update ....piše mi da imam verziju: 11.0.008 i da za nju trenutačno nema nikakvih update,to mi je malo sumnjivo...ali sad vidim neke promjene na mobu...npr ova srednja tipka za meni se pali i gasi to se prije nije...ali verzija mi i dalje piše ona stara,nakon što sam ga resetirao,e da još uvijek se nemogu spojiti preko wlana,vidim ga signal je jako dobar,ali kad ja odem opcije /pokreni preglednik weba nakon nekog vremena javi grešku "Web: pristupnik ne odgovara" (neznam dal je to zbog update ili ja nešto krivo radim) plzz pomagajte...Hvala!!!
Kad god se meni javi ta greška upišem IP adresu u postavkama mobitela (bez obzira da li je na routeru uključen DHCP ili ne) i ostale postavke (subnet, DNS...) i onda proradi bez problema.