ovako , kupujem touchscreen mob , necu nikakav smartphone tipa WM nego nesto tipa iphone,mora imat wlan,3g je nebitan...do 2000kn
Printable View
ovako , kupujem touchscreen mob , necu nikakav smartphone tipa WM nego nesto tipa iphone,mora imat wlan,3g je nebitan...do 2000kn
Ako uzimas preko nekog oglasnika pogledaj LG KC910 Renoir, mislim da je to najbolje sto mozes uzeti za te novce a da odgovara tvojim zahtjevima.
nokia 5800 xm ali je smart/symbian...
kupis si polovan iphone
Samsung M8800 Pixon (iz oglasa) najbolji TS, odmah do iPhone-a! Nažalost nema WLAN - No !
wlan je must have i bez njega ni ne pomisljam na kupnju...
iphone ne bi uzimo preko oglasa , a za ovaj renoir cu vidit....
ima ko jos kakvim prijedloga?
LG KM900 Arena - ima sve sto ti treba ali je malo skuplji (oglasnik oko-2300 kn pa cak i manje)(primjer- Njuskalo.hr-LG Arena )
ili možda nešto od novog što je LG Hrvatska predstavio
LG GC900 Viewty Smart or
LG GD900 Crystal
ali onako jos cijene nisu definirane pa ti ostane iphone,renior ili arena
Za 2000kn nades bez problema novi, neotpakirani iPhone 3G 8GB sa garancijom iz Tmobilea...
ma nekako nemam zelju imat iphone tako da on otpada...ostaju renoir i arena...odlucit cu josh
ako jos ima ko kakvih prijedloga samo recite...
Izmedu ova dva navedena, def Arena ;D
Izmedju ta dva naravno da je Arena bolja, ali i skuplja, dok je Renoir ispod 2000kn, koliko je granica koju je lordbabo postavio.
odlucio sam se za renoir.
LOCK
neee...nemoj lg..issse velika pogreska sinko :)
Kupnja Renoira je po meni greška jer je Arena puno bolja i kvalitetnije izrađena,ali dobro svako ima pravo na vlastiti odabir......:coffee:
za arenu nemam para.. a posto ce mi to bit prvi touchscreen mob uvjeren sam da cu bit zadovoljan...nije li tako?
Tako je.
P.S. Greška je što nisi kupio iPhone, ali možda je i tako OK jer kad poslije budeš vidio iPhone ćeš znat da je sve ostalo "banana"