-
Prijedlog novog loga foruma
-
Ovaj logotip mi se sviđa.
-
Također, ja sam za :)
Super si to napravio, Mario.
Samo se još malo urede ova bijela polja unutar adrese i super je.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Mario92
Možda nešto radikalnije, da upadne u oko?! :respect:
Ipak je to ime-logo-naslov foruma.
Moderno, poletno, mladenački, zanimljivo!
http://slike.hr/slika.php?z=mobilforumproba0.jpg
Naravno, odmah napravljen u originalnoj veličini da se može staviti! ;D
-
ovo http://cafe.mobil.hr/ ti je malo premutno i promjeni boju tog iz plavo u recimo narancast :respect: ;D
-
@vuki a čemu ta šarolija, kao da smo u dječjem vrtiću? Verzija od Maria92 je, po mom mišljenju, puno prikladnija za ovakav forum. Ne mijenja bitno sam logotip, a ipak donosi osvježenje istog.
-
ovo što je Mario92 napravio mi se sviđa...
promjena je vidljiva, a opet, nije ništa drastično mijenjano... ;)
Vukijeva verzija mi je malo "čudna". previše zaigrano. nekako mi je "mobitel" u drugom planu ...
-
i ja se slazem mislim da se @vuki kao zaigrao a da takvu drasticnu promjenu cafe.mobil.hr ne bi dizvolio.
-
@Mario92 - svidja mi se face lifting loga
Ako imas jos kakve daljnje ideje oko unaprijedjenja ili daljnjih zahvata na ovoj verziji...slobodno ih postaj ovdje.
Kada finaliziramo prijedlog mozemo kontaktirati jokera ili zappana oko dogovora (i potrebnih koraka) za implementaciju.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Bimbi
@Mario92 - svidja mi se face lifting loga
Ako imas jos kakve daljnje ideje oko unaprijedjenja ili daljnjih zahvata na ovoj verziji...slobodno ih postaj ovdje.
Kada finaliziramo prijedlog mozemo kontaktirati jokera ili zappana oko dogovora (i potrebnih koraka) za implementaciju.
Možda ću napraviti nekoliko vrlo sitnih promjena...
Staviti ću dorađenu verziju kroz koji dan....
Ako netko drugi ima nekakav prijedlog, slobodno recite, iako mislim da je ovo gotovo finalni izgled.
-
Ja bih osobno izbjegavao bevel & emboss na tekstu. Nisam fan tog efekta.
-
= Citat =:
Izvorno postao
frish
Ja bih osobno izbjegavao bevel & emboss na tekstu. Nisam fan tog efekta.
Evo jedna sa efektom:
http://slike.hr/slika/cafe0th.jpg
I jedan bez efekta:
http://slike.hr/slika/cafebezglossy0th.jpg
-
@Mario92,
IMHO, bilo bi dobro da slika bude iste velicine kao i trenutna, da se moze lakse zamijeniti.
-
Kod @vukia mi je pravo djetinjasto sorry @vuki a kod @mario92 mi je super ja bi cak njega uzeo....
-
Da...... pa baš...........
Vukijeva promjena je tako drastična da bi neki forumaši kao i sponzori foruma mogli dobiti srčani ako bi se koja šarenija boja pojavila na čelu foruma!
...............LOL...................
Ljudi koliko vi imate godina?
Koji ste vi pedesetogodišnjaci kojima smetaju veselije promjene!!! LOL
Code:
LL LLLLLLL LL
LL LL LL LL
LL LL LL LL
LLLLL LLLLLLL LLLLL
Evo sa manje boja, hahahahaha!!!
http://slike.hr/slika.php?z=slikaphp140.jpg
Zar sve na ovome forumu mora naići na kritiku, a nitko nebi nešto sam pokrenuo, samo se čeka nekoga drugoga!?
-
= Citat =:
Izvorno postao
ravilov
@Mario92,
IMHO, bilo bi dobro da slika bude iste velicine kao i trenutna, da se moze lakse zamijeniti.
Refleksija je uzela tih pedesetak pixela... Mogu ja to stisnut, ali se bojim da krajnji rezultat ne bude tako dobar....
-
@VuKi,
A jbg, kad se pojavi vise od jednog prijedloga za nesto, normalno da automatski krenu i komentari i osobna misljenja i razlozi za i protiv... Ne vidim tu nista cudno ni lose.
Ne znam zasto to shvacas tako osobno, ljudima se eto jednostavno vise svidja ovo nego ono (ili obrnuto), i gotovo.
@Mario92,
Da, znam da je zato, ali vjerujem da ce se to nekako ipak morati smanjiti, jer sumnjam da ce biti prihvatljivo imati dvostruko veci logo (i time automatski manje mjesta za koristan sadrzaj ispod) samo zbog efekta.
Mozda da malo smanjis/snizis refleksiju, time odmah dobijes i na nekoj perspektivi...
EDIT:
Mislio sam na ovako nesto:
http://slike.hr/slika/cafe00.jpg
Nije bas najljepse, cisto da se vidi sto mislim.
-
= Citat =:
Izvorno postao
ravilov
@VuKi,
A jbg, kad se pojavi vise od jednog prijedloga za nesto, normalno da automatski krenu i komentari i osobna misljenja i razlozi za i protiv... Ne vidim tu nista cudno ni lose.
Ne znam zasto to shvacas tako osobno, ljudima se eto jednostavno vise svidja ovo nego ono (ili obrnuto), i gotovo.
Ma ja obožavam komentare ali me ubije u pojam da toliko mlada populacija na forumu ne voli nešto veselo, a ne govorimo o avatarima ili potpisima koji bi napravili prešaren forum!
Nažalost uvijek krivo nešto napišem ili spomenem pa me netko i krivo shvati.
Žao mi je što se nekome nesviđa ali je u najboljem mišljenju pravljen za forum koji vrlo rado volim posjetiti!
-
= Citat =:
Izvorno postao
VuKi
Da...... pa baš...........
Vukijeva promjena je tako drastična da bi neki forumaši kao i sponzori foruma mogli dobiti srčani ako bi se koja šarenija boja pojavila na čelu foruma!
Ruku na srce, al 4 boje i 3 različita fonta...? Neznam baš.
Svaka čast na pokušaju ali nemoj kritike shvaćati toliko osobno :nula posto ironije i sarkazma i 100% ozbiljnosti: ;)
-
@ravilov: OK, skužil sam na kaj misliš. A kaj sad fali ovom tvojem? Kolko vidim dobro je (sad sam na mobitelu). Mislim da je ovaj logo OK.
-
Bože ovo opet ode u krivu stranu.
= Citat =:
Izvorno postao
xlr
3 različita fonta...?
A zar stari isto nema tri različita fonta?
Mislim, nije to meni važno da sada bude u nekim granicama "struke" ali zar nije u grafičkom dizajnu banera-reklame-loga važno baš to da "zapne za oko" istoimeni!
Znam da opet će neko reći da to i nije važno na ovakvome forumu ali opet je ljepo vidjeti da se netko oko nečega potrudi pa makar sa razmještajem slova.
-
E Vuki, važno je da zapne za oko, ali ne i da te udari šakom u oko.
-
= Citat =:
Izvorno postao
Mario92
@ravilov: OK, skužil sam na kaj misliš. A kaj sad fali ovom tvojem? Kolko vidim dobro je (sad sam na mobitelu). Mislim da je ovaj logo OK.
Nemam pojma, nekako mi se ne svidja, sta ja znam.
Siguran sam da se moze bolje. :)
-
= Citat =:
Izvorno postao
Sljaka
E Vuki, važno je da zapne za oko, ali ne i da te udari šakom u oko.
"Zar i ti sine Brute!" 2×
Hvala ti ako toliko nisko misliš o mome radu! :crazy:
Ajde da vidimo svi koji bi "znali bolje" da oni imaju truda nešto napraviti! :njanja:
;D;D;D
-
Ne mislim nisko, svaka čast na trudu, ali reći ću ti otvoreno ako ne valja. Ako baš hoćeš analizu. Onaj žuti čovječuljak ili što to već je je apsolutno nepotrebno. S njim to liči na logotip za plesnu školu. Kad ga maknemo, ostaju nam tri osnovne boje (plava, crvena i zelena) koje se ne bi smjele naći zajedno jer je svaka za sebe dominantna i jednostavno oko ne zna kud bi gledalo. Skače s jedne na drugu. Treba koristiti samo jednu od tih boja i samo tamo gdje želiš privući pažnju. Ostale boje moraju se slagati s dominatnom bojom, ali ne smiju ju nikako nadjačati.
Kad smo već kod teksta, po mom mišljenju riječ Mobil je glavna i nikako ju ne smije nadjačati riječ forum, a kod tebe je upravo to slučaj. Stavio bi riječ forum u drugi plan i napravio riječ Mobil u tom dijelu poluprozirnom ili bi upotrijebio tamniju nijansu zelene u kombinaciji sa tamnijom nijansom žute čak možda i narančaste. Trebalo bi to probati, teško je napamet zamisliti boje. Jedino tekst linka ne bi dirao, samo bi to malo izoštrio, da nije tako mutno.