MOŽE LI SE NA t630 STAVLJATI BLJESKALICA??AKO MOŽE DI JE MOGU KUPIT I KOLIKO KOŠTA????
Printable View
MOŽE LI SE NA t630 STAVLJATI BLJESKALICA??AKO MOŽE DI JE MOGU KUPIT I KOLIKO KOŠTA????
Može a pogledaj na elektromagicov sajt za cijenu. (imaš temu sa linkovima u ovom podforumu)
MOŽE LI SE STAVLJAT BLJESKALICA OD t610
AFAIK, da...
Da ne otvaram novu temu za ovaj mobitel , može li se kod propuštenih poziva vidjeti i vrijeme ili samo datum propuštenog poziva????
Ja možda kupim t630,pa mi reci kakav je općenito.jeli dobra kamera,i ekran?
I općenito jeli dobar mobitel?
Otvori novi thread pa postavi konkretna pitanja, do tada te mogu samo uputiti na revieowe po internetu...
Moze u toku dana (do ponoci). Vec sutradan ce se videti samo datum. Ako ti je bas bitno mozes u telfonu promeniti datum na jucerasnji i videces podatke o vremenu poziva. Za starije pozive postavis datum u telefonu na dan kada je poziv ostvaren i ponovo dobijes vreme poziva. Nije bitno koliko je davno bio poziv, telefon uredno pamti i ove podatke. Nejasno mi je zasto Ericsson (Sony Ericsson) insistira na ovakvom nacinu prikazivanja ovih podataka kad telefon, evidentno, ima ove podatke.= Citat =:
Izvorno postao xena
Xena, koliko znam za k700i i t630, možeš vidjeti oboje. Ali, zar je to toliko važno?
Meni se čini da na t630 ukoliko je jezik postavljen na hrv. ne prikazuje vrijeme, nego samo datum, a dok je na engleskom sve radi...
idem pogledati u biti....
...
vivicav je u pravu, ja sam si zabrijao ;D
Pa meni je prilično bitno zbog priride posla.= Citat =:
Izvorno postao Duckzilla
:kiss: Ovo je za VIVICAVA!!!