koji je bolji i zasto?
Printable View
koji je bolji i zasto?
Kamere su im identicne.
Koncept mobova je totalno drugaciji.
Klizni protiv monoblok koncepta.
Interna memorija protiv prosirive.
Fp1 nasuprot Fp2.
Iako sam N79 nije mali slican N82 sam N95 8gb je jos glomazniji ali ima veci zaslon.
Oba dva imaju led bljeskalice.
N79 jos ima neke novitete poput Fm trans mitera i mislim da ima bolju bateriju.
N95 8gb nema zastitu lece a N79 ima.
Osobno bi zel N79 jer je klasicnog izgleda i ima prosirivu memoriju bez obzira na 8 gb interne memorije kaj N95 8gb posjeduje.
A kod n95-ice 8gb ti se u vecini slucajeva slider rasklima i onda je totalno koma ga slidat up-down. Ja bi cak N79 uzeo zbog, kako je i Author rekao, monoblok dizajna. Jedino mi je N95 bolji sto se tice muzike, lakse ju upravljas.
Uzmi N79 jer N958Gb ima loš slide i izradu i to jako živcira.
inače, u mobisu su spremni besplatno učvrstiti klimavi slide, i to jako dobro naprave.
Čuo sam da N79 ima slabo kućište, da djeluje djetinjasto (pogotovo po bojama u kojima se nudi), malo je noviji od N95 8GB. Ali ja bih ti preporučio N95 8GB zato što ga ima dosta članova foruma i baš se i nežale na mobitel, dok N79 ih ima nekolicina pa ako bude problema nećeš ih lako riješiti.
hvala svima
u Zagrebu sam, tak da mi je mobis blizu, al svejedno cu uzet n79
uzet cu ga prek oglasnika kad zavrsi skola, odnosno sljedeci tjedan
a i malo mi je glupo imati n95 zato kaj puno ljudi ima n95 :)
a jel idu aplikacije od Fp1 (n95) na Fp2 (n79)?
EDIT: mob cu imati jedno godinu dana pa ako to nesto znaci...
@DomagojR za aplikacije ne brini,dok se sa mobom upoznas dobro ako ti je to prvi Symbian uzmi malo prirucnik.
Nakon upoznavanja i punjenja par puta baterije ces si ljepo mob "haknuti" i onda juris sa instalacijama koje cega.
@GT-R ma pusti te price o djetinjatosti,najcesce tak nekaj laju oni koji su zavidni ili nemaju muda za vlastiti ukus pa uzimaju ili gledaju kaj uzimaju drugi "nazovi trend".
Imao sam N79 u rukama u Pevecu kraj moje N82 i opet ponavljam da je ona bila u ducanu kupio bih nju,iako sam i sa N82 prezadovoljan.
I za N82 kao i jos kolko modela koje sam imal se brbljalo da su krhki,slabi itd,itd pa od toga u stvarnosti nije bilo puno.
nije mi ovo prvi symbian
prije sam imao n71 i onda par SE i Samsung-a i opet se vracam na Nokiu jer je najbolja
znaci idu aplikacije od n82, n95,, n96 i ostalih na n79? ako da, onda cu ga uzeti n79
hvala na odgovorima i cujemo se kad kupim, pa cu valjda stavit neku recenziju jer vidim da nema recenzija n79 na forumu
pozz
Ako nema kod nas recenzije ima drugdje, evo jedna http://mobilnisvet.com/mobilni-test/1879/Nokia/N79
vlasnik sam jedne N79-ke...
onda ok
ps: citao sam sve recenzije, tako i ovu :)