Ajd mi netko objasni kak radi irda na cx65. Radi to izmedju dva moba? Sto je bluetooth?
OT: Jel moguce gledat video klipove full screen?
Printable View
Ajd mi netko objasni kak radi irda na cx65. Radi to izmedju dva moba? Sto je bluetooth?
OT: Jel moguce gledat video klipove full screen?
Ne znam da li tebe zanima način rada IrDA ili za koje opcije ga možeš koristiti?
Između dva moba radi sigurno, ali da li ćeš uvijek uspjeti prebaciti baš sve podatke koje želiš ne znam. Slanje imenika, poslovnih kartica, datoteka( ako ih oba moba podržavaju) trebalo bi raditi. Spajanje na komp i prebacivanje podataka između moba i kompa nakon instalacije drivera na komp isto treba radit. Isto tako možeš ga preko IrDA spojiti kao modem. I najbitnija stvar, mora postojati optička vidljivost između dva uređaja.
Bluetooth je slična stvar kao i IrDA, ali koristi radio vezu i nije potrebna vidljivost između dva uređaja.
irda- infracrveno slanje/primanje podataka= Citat =:
Izvorno postao jestreb
radi na principu tako da dva mobitela stavis blizu (1-10cm) tj. da se te "lampice" gledaju ... ja to koristim za slanje i primanje clipova i slika ...
osim toga.. kupis neki uredjaj pa mozes koristiti mjenjanje podataka preko pca ili nabavi usb cabel za siemens ili neki plagijat ....
fullscreen-- nevjerujem...
bluetooth -- objasnjeno ...
pozdrav =)