Pozdrav svima ja sam novajlija ovde nemojte se ljutiti ako vec negde ima ova tema :)
Dali neko ima OPERU BROWSER ??
Ako ima neka mi je posalje na m@il
adels@cg.yu
Printable View
Pozdrav svima ja sam novajlija ovde nemojte se ljutiti ako vec negde ima ova tema :)
Dali neko ima OPERU BROWSER ??
Ako ima neka mi je posalje na m@il
adels@cg.yu
šaljem ti na mail.koji mobitel imaš?koliko kod vas koštaju symbian nokie?
Ti to misliš Operu za mobitele?
pa ovo je grupa za mobitele,zar ne?
je al onda treba to specificirati u naslovu teme, jer to su pravila foruma, koja si naravno pročitao, zar ne?
Cuj, ako je postao u forumu za Nokie, onda vjerovatno ne trazi Operu za Linux
haha,whiteboy,genijalna primjedba,svakt cast
Gledajte, mene se ne tiče dal se nešto podrazumijeve ili ne, ja očekujem da se članovi ponašaju u skladu s pravilima i kao supermoderator ih imam namjeru provoditi, svidjelo se to vama ili ne, a ovakve primjedbe vam uopće ne idu na ruku.
I btw zašto recimo netko ne bi mogao otići samo pogledat 'nove postove' i vidjeti temu koja se zove 'opera' i ući u nju bez da je pogledao u kojem se ona poforumu nalazi?
Pravila su jasna i molim da ih se pridržavate da ne bi bilo sankcija. Svaki član koji TOČNO ne specificira o čemu se u temi govori ima upozorenje pred ban. Za sad je tako, a trenutno se vodi rasprava u moderatorskom djelu da se takve teme bez pardona zatvaraju, a članovi možda pošalju na par dana hlađenja od foruma. I tako dok se ljudi ne nauče...
I uspjeli ste me natjerat da ovu temu zatvorim.