Mobile Internet 500 PROMO [what's the catch?!?]
"Mobile Internet bez mjesečne naknade!
Sklopite novi ugovor na 24 mjeseca za Mobile Internet 500 do 31. kolovoza 2009. i šaljite i primajte e-mailove, surfajte, te pristupajte raznim sadržajima na internetu:
* bez mjesečne naknade za Mobile Internet 500 do kraja ugovorne obveze
* plaćate samo ostvareni promet
* USB stick s podatkovnom SIM karticom kupite za samo 98 kuna
Mjesečna naknada(1) 0,00 kn
1. Mobile Internet 500 promo mogu aktivirati samo novi korisnici koji od 20.5. do 31.8.2009. potpišu obvezno trajanje pretplatničkog ugovora na 24 mjeseca. Mjesečna naknada iznosi 0,00 kn cijelo vrijeme trajanja ugovorne obveze.
Prijenos 100 kB podataka u nacionalnom prometu 0,02 kn
Dakle, ovdje mi je nešto jaaako čudno...
1. Koja je ovdje svrha potpisivanja ugovora? Da bi naplačivali radijsku frekvenciju?!?
2.Cijene su jako niske za t-mobile!?
3.Što bi impiciralo rasklapanje ugovora? Kolko bi korisnika usluge koštalo rasklapanje ugovora?
U svakom slučaju, za sad mi ovo sve skupa zvuči jaaaako primamljivo... Cijene su kao u pretplati (dobro, malo su više) a opet, platim onoliko koliko potrošim. Za nekoga tko na terenu troši gigabajte i gigabajte ovo i nije neka ponuda ali za nekog tko bi potrošio 100-200Mb (20-40kn), ovo se čak i isplati! Ali opet, tele nudi 500mb za 70 kn, što je dosta povoljnije od ovoga, (kad bi u ovom paketu potršio 500mb to bi me koštalo 100kn)