Imam NOKIU 3650 (v.4.13).Kad pokusam da uradim INSERT-*.mid ili *.wav fajla u MMS,samo kaze FORMAT NOT SUPPORTED. Ima li neko resenje za to?Ne mogu nikome poslati nijednu melodiju osim *.amr fajlova.
Printable View
Imam NOKIU 3650 (v.4.13).Kad pokusam da uradim INSERT-*.mid ili *.wav fajla u MMS,samo kaze FORMAT NOT SUPPORTED. Ima li neko resenje za to?Ne mogu nikome poslati nijednu melodiju osim *.amr fajlova.
Tako je i meni na 7610,i meni bi pomoc dobro dosla...
I ako netko zna zasto ne mogu preko BT slat melodije koje sam stavio preko kompa,pise mi da su copyright...
Probaj sa programom MMS it ( nac ces ga na www.nokia.petrucci.ch )
problem je što je nokia ubacila u novije verzije softvera copywright.
pokušajte .midi preimenovati (samo extenziju) i onda poslati.
onaj tko primi preimenuje ext. nazad i to je to.
problem je što kod nesymbiana vjerovatno ne možeš preimenovati nazad.
javite jel šljaka.a MMS it?
Ali copyright pali samo na *.mid ali ne i na wav. Što to sad znači da se ne mogu slati stvari snjimljene sa Voice recorderom? (Voice recorder snima u wav)
Recimo ne mozes slati .mid niti .jar (J2ME igre).
Ali ako saljes na drugi Symbian mob, onda samo preimenujes extenziju u recimo .jara i sve sljaka.
Ali kada saljes frendu na V525, onda ne radi :(
Jel postoji kakav program koji bi maknuo te restrikcije?
MMS it sljaka bez problema samo sto moras znati broj na koji saljes jer ne mozes doci u imenik(i podrzava slanje email-a na komp)
Problem je resen sa "MMS it".Program radi fenomenalno.A sto se promene ekstenzije tice,nema sanse. A i voice recorder snima u *amr a ne u *wav ekstenziju. Fala svima na saradnji.
Pozdrav!!!
Jos jedan program je MMS it(opet)radi bolje i ima pristup imeniku,ovaj gore je bio beta verzija,site isti
drago mi je da si uspio riješiti problem i što sam ja naučio isto (nemam takvih problema,ali da mogu savjetovati drugima)
I meni je drago