Aj jel može netko preporučit neki motor do 4000€. Traži se motor za cestu, dakle neću "krose".
EDIT: Zaboravih napisat da mora zadovoljavat uvjete za A2 kategoriju (do 35 kW i 490 ccm)
Hvala!
Printable View
Aj jel može netko preporučit neki motor do 4000€. Traži se motor za cestu, dakle neću "krose".
EDIT: Zaboravih napisat da mora zadovoljavat uvjete za A2 kategoriju (do 35 kW i 490 ccm)
Hvala!
kle 500? :notooth: jel ti granica na 490 ili 499 ccm? uglavnom, na sta god naidjes trebas pogledat sta mu tocno pise u knjizici :D
u biti se tolerira do 500 ccm, to nije bitno, već omjer snaga/kilogrami ne smije prelazit 0.2 kW/kg... ilitiga motor ne smije biti teži od 175 kg :banme:
sitila sam se jos sta bi moglo proc pod tu vozacku- suzuki gs500f.njega i klea mos nac za 4000 eura 3-4 godine stare.er5 nije los al ima par kw viska :hm:
sve ostalo su uglavnom krame stare 20 godina, to izbjegavaj osim ako ti nije gust sarafit cili dan po motoru :smart:
hvala na preporuci, razmislit ću još malo prije kupnje :)
prodao bi ti ja svoga...ionako mislim uzesti nešto življe...motor nema greške,ali ima 600 kubika...sorry:comp:
radi se o yamahi diversion
NSR500 2T ;D;D;D
Sad ozbiljno, ja bi uzeo KLE500 stvarno super motor, a da se naci i za manju lovu :)
ma kupi si beverly 500 i neces pogrijesiti,viruj mi ;)