-
lg ku990 ili nokia 5800
Zanima me da li je velika razliku u kvaliteti fotografija između ova dva mobitela? po meni je nokia bolji mob jer ima gps što mi je dosta važno, ali isto tako mi je važna i kamera. pa ak možete stavit fotke slikane tim mobitelima da se vidi dal treba odustati od nokie samo zbog kamere? hvala!!!
-
-
da, sad vidim da je velika razlika. ali s druge strne nokia 5800 ima gps koji zna dobro doći. al ipak mi se lg više sviđa. dal postoji mogućnost da se lg spoji sa eksternim gps (gps recieverom)? znam da se na neke mobitele može, al nisam siguran za viewtija budući da on nije smartphone...?
-
Ako se i može spojiti (a mislim da nemože), to nebi imalo smisla jer za viewtyja nema nikakav gps program osim google mapsa, a njega je suludo koristiti u takve svrhe iz opće poznatih razloga.
-
Tako je, ak ti bas treba GPS onda KU990 otpada, trazi neki smartphone ;)
-
Lg je vec stariji model i kolko znam cijena mu je vec dosta niska,pa tako prakticno za iste novce si mozes kupiti zasebnu navigaciju i Lg.Ako ti je tolko do Lg-a stalo.
Naravno govorim o cijenama iz ducana ne crnjak i opet ako ti Smart uredaj ne treba a navigaciju mislis iskljucivo u autu koristiti,ne na primjer kao ja na biciklu i u autu.
-
Ima puno boljih izbora od KU990,koji ima dosta mana.5800XM bez obzira na slabiju kameru je bolji izbor.A ako trebaš jaču kameru kupi N82 i imaš i pravi GPS i vrhunsku kameru.
-
evo danas sam imao 5800 u rukama i nekak mi se ne sviđa dizajn mobitela, skroz čudno izgleda. izgleda da cu čekati da pojeftini omnia i problem riješen!