Ovo se ne tiče mene, ali me zanima koliko bi cca koštao novi monitor i njegova instalacija za laptop? U pitanju je 15" monitor na Comaq Presariu.
Također, da bi se laptop spojio na stolni monitor, potreban je samo običan kabel za monitor ili?
Printable View
Ovo se ne tiče mene, ali me zanima koliko bi cca koštao novi monitor i njegova instalacija za laptop? U pitanju je 15" monitor na Comaq Presariu.
Također, da bi se laptop spojio na stolni monitor, potreban je samo običan kabel za monitor ili?
1. Danas ti je 15" skoro pa nemoguće naći - u opciju bi nabolje dolazio monitor s istog takvog ili nekog drugog compq laptopa s 15" monitorom.
2. Da, potreban ti je obični d-sub kabel i monitor
Ne znam jesmo li se dobro razumijeli oko prvog dijela posta. Mislio sam display za laptop, ne zaseban monitor. Znači, rinuo je display, pa bi ga trebalo zamijeniti. Navodno da bi koštao oko $300, što je neubuloza u ovom slučaju jer se radi o jeftinijem modelu , a novi se može kupiti za cca $400. Govorim o cijenama u SAD-u.
...pa na display i mislim ;) - krivo sam se izrazio :) ...
...novi ti se nikako ne isplati uzimati...
Moja pretpostavka također. Monitor je riknuo od pritiska prstima, odnosno osoba koja je rukovala njime ga je podigla tako da ga je primila za display. Znam... :nono: