Planiram kupit mobach na onoj akciji t-mobila, mob za 1 kn i zanima me, koji bi po vasem "strucnom" misljenju bio najbolji od njih! U izboru su naravno onaj siemens, sony ericsson i nokia!
Planiram kupit mobach na onoj akciji t-mobila, mob za 1 kn i zanima me, koji bi po vasem "strucnom" misljenju bio najbolji od njih! U izboru su naravno onaj siemens, sony ericsson i nokia!
Ja sam uzeo t630, ali meni je bio važniji bluetooth, dimenzije i izgled od boljeg zaslona, kamere i više memorije...
T630 bi bio i moj izbor.
siemens je uvijek moj izbor;)
Moze neko kratko objasnjenje favoriziranja siemensa ?= Citat =:
Izvorno postao damgol
Siemens. Veci (i bolji) ekran i vise memorije od SE-a, bolja kamera i po mom misljenju dizajn. Koja Nokia je u ponudi?
...Siemens je također moj izbor...iako ima malih bugova,mislim da će se to riješit i da on od ta tri najviše može dati po pitanju funkcija...
Slazem se.
btw. koliko Nokia ima memorije? Vjerojatno manje od Siemensa.
Iako mislim da je T630 sjajan telefon, zamjerka mu je kamera i malo memorije. Mislim da je Siemens ono što ti treba.
Po strucnom misljenu :D (jer si tako gore zatrazio) ako ti treba MUltiMEdia uzmi siemens jer ima vise memorije,snima video,bolji ekran zamjerka-nema BT,SonyEricsson sve obrnuto(manje mem.........ima BT)a nikako nemoj uzet Nokiu jer ju ima moja stara i od 6mj. od kad ju ima mob mi je svaki dan sve gluplji(los ekran,malo mem.,CIF kamera..)
Njoka naravno.
Zahvaljujem se na ulozenom trudu. Siemens is the one. Cist iz razloga sto sam starom uzimo mob i taj mu se najvise "sviđao" :D
...:closed:...