u cemu je fora to...nest sam procitao...
dal se isplati uzimati to?
Printable View
u cemu je fora to...nest sam procitao...
dal se isplati uzimati to?
Sazetak: Trebas American, Diners ili MasterCard Raiffeisen banke i trebas potpisati ugovor da ti svaki mjesec u sljedecih 12 mjeseci obnavljaju racun sa po 150kn sa tvoje kreditne kartice.
Što je odlična ponuda...
je kako za koga;)
mislim kad će vip nekaj korisnog ponudit nama pretplatnicima?
pa morat će uskoro, jer je sada jeftinije biti na prepaidu nego plaćati pretplatu + 12.50 radijske frekvencije...
to mi nikad nije bilo jasno zakaj nema razlike,veće naravno u cijeni
razgovora 1 minute između prepaida i postpaida
je evo narucio sam v525 za 191 kn...
imam mPIN vec 2god a to je preduvjet za tu ponudu...stize mob u pon...
nije loshe...btw, mozes placati preko cekova, u cashu, preko kartica...kako hoces...odjednom, na 2,3,4...12 rata..
prema tome za godinu dana se obavezes na bon od 150kn mjesecno i dobis mob jeftinije, 3 moba su u ponudi a na ostale dobijes 91% popusta...
mislim da se isplati jer tak i onak potrosim oko 100kn mj.
ulazim u svijet v525 i naravno @v600
Slazem se sa tobom, da trosim vise od 50kn mjesecno, da imam raifeisen kreditnu karticu, mozda bi i ja kupio neki, ali ovako...
ja potrošim oko 150 kn mjesečno, ali s trenutnom tarifom, s novom (ako bi išo na nju) bi mi se nagomilalo para pa me zanima dal te pare imaju rok po isteku godine dana od 3 mjeseca ili od 6 mjeseci (jel je zadnja uplata za zadnji mjesec prije isteka ugovora isto bila 150 kn, dakle nije kao bon od 100 ili 200 kn)
Trebale bi ostati na racunu.
Vidim da si poceo razmisljati o tome. :D
ne, pitao sam i to...
ostane sve na racunu...i to je super...
imati cu para na acc stalno...
samo ti nadoplate...
i to je ok, da ne rade tako nebi uzeo to nikad...zamisli da se dogodi da ti ostane 100kn i onda ti to uzmu...
ne brini se, koliko potrosis potrosis...nema straha...
isto kao i kod bona, koliko nadoplatis toliko imas...
ma meni je ovo super, nije pretplata, a na neki nacin kao da i ja...super...
samo sto je samo za vec postojece mPIN korisnike, ali tko to ima bio bi lud da profucka ovako nesto...
jedva cekam v525, novu tarifu...
aj necu nabijati komplekse, hehe...joking
mislim da nikome neće ostati na računu niti kune kada mu fino legne 150 kuna svaki metar. Kad znaš da imaš na računu nisi opterečen dali ih smiješ potrošiti ili ne kad znaš da če ti za nekoliko dana sjesti novih 150 Kn.
@Dark nije potrebno imati kreditnu karticu isključivo od RBA. dapaće bolje je kad imaš recimo od zagrebačke jer samo sa EC/MC zagrebačke možeš uzeti VIPme komplet po toj cijeni, ali naravno i sa Dinersom ili Americanom ili Visom ali samo od Splitske banke.
a ako nemas kreditne kartice? :)
onda si voda. onda žicaj starce da registriraju na svoju kreditnu karticu (ili možda curu ak ju imaš) pa če ti oni kontrolirat račun :) .
Postoje neke šeme s tekučim računima ali to ljudima zvuči tu koplikejted pa se zaseru i ne uzmu.
ko hoće da mu ja uzmem nek mi da lovu
unaprijed i dogovorili smo se;);D
nered: "Postoje neke šeme s tekučim računima ali to ljudima zvuči tu koplikejted pa se zaseru i ne uzmu."
- Koliko sam ja shvatio iz uvjeta korištenja nije uopće potrebno imati kartice nego samo aktivirati mPin što se može sa tekućim računom (barem kod RBA). To uopce nije komplicirano jer treba samo ispuniti jedan mali papirić (barem kod RBA).
"dapaće bolje je kad imaš recimo od zagrebačke jer samo sa EC/MC zagrebačke možeš uzeti VIPme komplet po toj cijeni"
- ovaj dio nisam našao u uvjetima pa mi nije jasno... što bi to značilo da popust od 91% vrijedi samo ako imaš karticu od ZABA-e? (može link!)
mobgodz: "ostane sve na racunu...i to je super..."
- ostane tri mjeseca
"samo sto je samo za vec postojece mPIN korisnike"
mislim da je moguće i za nove
evo ovo je link
http://www.vipnet.hr/cw/d_show?idc=3957527
mada mi je ovdje nekak premalo modela.....
@jay kada potpisuješ ugovor sa RBA ne dobivaš kopiju Ugovora te nemožeš dokazati da si korisnik SMS TOP UPa pogotovo kad prijaviš broj iz kompleta koji si rezervirao u VIP centru a sms da ti je aktivirana usluga se šalje na taj broj koji ti leži u VIPO centru a nije aktiviran broj i nigdje se ne vidi da je usluga aktivna.
a da bi kupio uopće VIPme komplet pod tim uvjetima uvjet je da si korisnik SMS TOP UP usluge ili kako ga nazivaju mPINa.
Mislim da oni imaju u podacima ako se netko prijavio za uslugu istu kao što imaju popis onih koji račune plaćaju trajnim nalogom.= Citat =:
Izvorno postao KaKaV NeReD
@ jay
"dapaće bolje je kad imaš recimo od zagrebačke jer samo sa EC/MC zagrebačke možeš uzeti VIPme komplet po toj cijeni"
- ovaj dio nisam našao u uvjetima pa mi nije jasno... što bi to značilo da popust od 91% vrijedi samo ako imaš karticu od ZABA-e? (može link!)
nazovi ih pa provjeri ali za sada je tako isto tako možeš uzeti preko VISE ali samo od Splitske banke :(
"samo sto je samo za vec postojece mPIN korisnike"
mislim da je moguće i za nove
prije kupovine VIPme kompleta po tim cjenama je potrebno registrirati SMS TOP UP iliti mPIN uslugu tako da postaješ (stari ili novi kako hočeš) korisnik
nažalost krivo misliš. ako broj nije aktiviran taj je broj još ne postojeći u podacima. a oni koji plačaju račune trajnim nalogom su aktivni korisnici.= Citat =:
Izvorno postao jay
dakle usluga se ne može aktivirati na broj koji još nije napravio prvi poziv u slučaju da si pri registraciji SMS TOP UP usluge odabrao da se tereti tekući od RBA zbog toga što za registraciju te usluge moraš usključivo ići u RBA poslovnicu i prilikom potpisivanja ugovora ne dobivaš kopiju ugovora kojom u VIP centru može potvrditi da si uslugu registrirao pa tako ne možeš kupiti komplet po povoljnoj cijeni. itd. itd.
u stvari pokušaj.
ja sam napisao samo samo da je najbolje kad imaš EC/MC od zabe ili diners ili amex zato jer nema komplikacija i sve možeš napraviti od šuba.
znam da pare ostanu na računu, no pitao sam koliko imaš vremena da ih potrošiš od zadnje nadoblate sa 150 kn, dakle po isteku ugovora, ili ti 12-ti mjesec od kad si uzeo ovu pizdariju? (valjda su sad svi shvatili šta pitam) Dakle dal imaš 3 mjeseca, kao kad nadoplatiš sa bonom od 100 kn ili 6 mjeseci kao kad nadoplatiš sa bonom od 200 kuna???
ma zajeb za naivce.nakraju te mob košta više neg kaj si ga platio.....
Ali tih 1800kn možeš potrošiti što drugdje nije slučaj.