Dal mi netko moze rec kako da usnimim te igre u mobitel?I gdje ih nabavit?
Printable View
Dal mi netko moze rec kako da usnimim te igre u mobitel?I gdje ih nabavit?
Mislim da je to već negdje objašnjeno. Treba malo proroštat po threadovima. Ja sam bio pokušao stavit Sims Bustin' Out, ali dalje od uvodne slike igre nisam došao, tako da sumnjam da ću pokušat nešto drugo instaliravat.
Potrazi po starim temama pa ako nista nenades reci, al koliko se sjecam ja sam postavio svojevremeno isto pitanje tako da negdje mora bit odgovor.
nabavit na mircu (obavezan dodatak za njega invision).
detaljno sam objasnio ubacivanje u jednom od starijih thread-ova,potraži malo.
@frish pokušaj ponovno,isplati se definitivno
EVO KAKO:
.blz se pcsuite-om ili usb-om ubaci na mmc (bez foldera,ne mora biti sama na mmc-u).
ne znam što sx1 koristi umjesto pc suite-a.
one n-gage igre koje nisu .blz ide ovako:
system/apps/ime igre ili kodna oznaka folder se ubaci u npr. folder other BT-om ili usb-om,zatim seleQ ili sličnim programom cut/paste folder u e/system/apps (e na n gage-u mmc,sx1 ne znam).
zatim iz foldera s igrom se iz onog drugog foldera u kompu gdje je igra (libs ili tako nešto) kopiraju dll fileovi u e/others,seleQ cut/paste na c/system/libs.
e da i ako instaliras igre blz instalerom slobodno ih imas koliko hoces dok imas mjesta na kartici. isprobano ;)
imam red faction i virtua tennis na istoj kartici i obje rade.
a kako obrisati n-gage igrice. rucno foldere ili?
jel zna itko kavu nogometni menager igricu???
Puno hvala
odes u fexplorer i nades folder od igrice i zbrises ga...to je uninstall
to sam skuzio a sta s onim sta ostane u memoriji mobitela?
kak to mislis? u memoriji mobitela nema nista.samo folder na mem kartici
ima *.ini file on se sam instalira u c:. Potrazi ga tamo i obrisi citav folder.
A kako da skinem igre sa zone 60?Dal se treba registrirat?I gdje?Ne mogu nac jer je sve na ruskom...
save game stavlja na mobitel (mali je),folder ima ime ili kod igre kao i na mmc-u.
@IvLajec
www.online-translator.com i revest ce ti cijelu stranicu na engleski
http://www.uxge.uni.cc/modules.php?n...pe=num#mostpop - tu imas dosta igrica
Ali igru ne mogu downloadat pise da je nema na serveru
A onda trazi na IRC-u
SEGA hvala na sajtu(odlican je) Instaliro sam 4 igre,na motoGP grafika je odlicna,na doom isto ali na splinter cell sve je u nekoj zeleno-narancastoj i nista se ne vidi od slike?Mozda neko zna zasto?????
Zbog toga sto N-Gage igre nisu namjenjene za 7610...
Meni su tipovi u mobisu rekli da nema nekih hardwareskih razlika između obodvije N-GAGE i 7610(samo 7610 ima vise radne memorije(16MB))
Bit je u software-u...
N-Gage igre nisu .sis, i stoga nisu kompatibilne, osim kada ne ides rucno
Ali kako onda jedne rade druge ne?Sad isprobavam FIFU i Ashen pa cu vidjet dal to radi
A neke rade, neke ne... Sve zavisi od koda, sta on sve iskoristava, koliko je dobro isprogramiran, optimiziran, itd.
FIFA ne radi (system error)
Eto... Kazem ti