Naslov sve govori...
Printable View
Naslov sve govori...
Dobra tema :respect:
Meni su dobre: FMC (menstualni kalendar :D), Live Poker, The Waether Channel, StepTrakLite (mjerač koraka) Translation (prevodioc rječi na razno raznim jezicima), Private (za slike pod šifrom), WCA (alarm koji zove broj koji napišeš u slučaju da ne čuješ alarm :D) od igrica: BoomLite, Bounce Lite, Whack'em All...
Gamebox Classics (7 igri u jednoj),9-toolbox (razni alati),Yahoo,Chess free ,20min (citanje novosti).
- cycorder ( video)
- pro RSS ( rss feeds)
- Mx tube ( download videa s youtube-a)
- winterboard
- bossprefs
- converter
- idictCrof
- spellcheck
- iTalk ( diktafon)
- Drink pro ( kokteli )
- iFile( ulaz u sistemske datoteke )
---------------------------------------------
- Blocked ( ovo mi je jedna od najjačih igrica, ima jako puno levela, uglavnom brain tuner :) )
- Tetris
- Bomberman
- Bowman
- Worldwide monopoly
- Solitaire city ( najjače karte )
- Sky force reloaded
Molim vas da ne odlazite u off sa pitanjima kako i što. Ovdje raspravljajte o naj aplikacijama za iPhone. Za sve ostalo ili otvorite novu temu ili pitanje postavite u već otvorenoj prikladnijoj temi.
nemas to na app storu, iskljucivo installer ili cyndia (kak se vec zove).
Prvo: FRISH sorry,ovo je zadnje.
Preko Itunesa u Appstoreu najdes tu stvar i kliknes za skinut,naravno moras imat Acount.
Eto ja sam uspel napravit bez kreditne kartice Acount.
Dok potvrdis preuzimanje igre,trazi ti i lozinku i napokon ti trazi potvrdu "Buy" prije samog skidanja kao da kupujes.
Quickoffice (not free)
iCalc3D (not free)
WifiTrak (not free)
Dictionary
QuickVoice
MultiConvert
Sketch pad
iHandy Level
dodatno i free aplikacija Fake APN...obavezno ako vam papa promet a ne želite to. Na stranici unlockit.co.nz
Tu i tamo koja igrica za razbibrigu od PDAmill developera (Asia i Classics). Kao i Labrynth 3D i Sudoku.