-
N82 black vs. N79
Nakon sto sam se razocarao u kvaliteti N95 i N95 (8gb) koje sam nosam zadnja 4 mjesecai rjesio ih se sto prije jer je to klapalo na sve strane sad sam odlucio uzet drugi mob...
odluka je pala na ova dva jer dok se nokia ne popravi klizni mob u moj dzep nece jos dugo vremena....
sve vise naginjem na n82 black sto zbog cvrste izrade, odlicne kamere i brzine rada, jos bi volio da pitam sta mislite o N79....
jedino sto me na njoj privlaci je FP2 mada od njega nemam neke velike koristi...
jel ima ko iskustva sa radom GPS chipova u oba moba? pretpostavljam da na n82 radi kao i na n95 8gb, a sta je sa n79?
misljenja?
-
Obadva su jako slična mobitela.
N79 je malo noviji.
Imaju sve isto, samo što N79 ima jaču bateriju i LED flash.
Ja ću za 2 tjedna kupit N82, mob je odličan.
Ja nikad nekupujem klizni, preklopni ili sl.
Baš iz tog gore tvog navedenog razloga.
Najbolji su ovi s "običnim" izgledom.
Najkvalitetniji, najizdržljiviji...
Usto, N82 ima jako brz soft, jednu od najboljih kamera u seriji 5 mpx.
Jedino što me smeta na njemu su male tipke. Jako, jako su male. To mi se nesviđa.
-
cini se da je N82 bolji jedino po pitanju kamere odnosno flasha. Tako da moj glas ide N79 jer je noviji i ergonomski znatno bolji.
-
moj glasi ide za N82 jer mislim da je kamera od 5mpix prosto beskorisna bez xenona + N82 je provjereno dobar i brz mobitel (na nekim reviewima pišu suprotno za N79 i dosta ga blate općenito u nekim pogledima, vjerujem da to ne rade bez razloga)
-
-
Sam imam N82 ali mislim da nije bas uredu ih usporedit jer je N79 puno noviji mob a i cilja na druge korisnike.
Edit: juce sam bas uzivo isprobal N79,da je je bilo dok sam kupoval N82 zel bi N79 bez obzira kaj vele da je kamera losija i nema xenon.:respect: