Posto sam dosta sirov sto se tice takvih stvari dali bi mi neko mogao objasnit kako da na windowsima Me napravim da mi kad ubacim neki mp3 gdje ima slova sa kvacicama nebudu ovi iritirajuci znakovi poput ovih ';[]\????????????
Printable View
Posto sam dosta sirov sto se tice takvih stvari dali bi mi neko mogao objasnit kako da na windowsima Me napravim da mi kad ubacim neki mp3 gdje ima slova sa kvacicama nebudu ovi iritirajuci znakovi poput ovih ';[]\????????????
U Winampu nikako, ako mislis sto drugo, reci na sto mislis.
...reinstaliraj Windowse i pri ponovnoj instalaciji zatraži instalaciju Multilanguages(trebalo bi tako biti)...u Winampu to ne možeš podesiti...
kad instaliraš windows trebaš podesiti da podržava hrvatski jezik
možeš to podesiti u winampu koliko ja znam...jer sam i ja tako podešavao ali u starim verzijama sad neznam za novije
Da u starijoj verzi moze neznam kak al znam da moze koristim 2.81 i ide bez ikih problema. Vjerojatno postoji kaki plugin probaj na oficijalnoj stranici winapa.
Mislio sam na same windowse,probao sam reinstalirat ih i stavit na hrvatski jezik i opet mi izbacuje znakove.Jedino mi je u wordu sve normalno.