U zadnje vrijeme kod reprodukcije mp3 zvučnici na mobitelu krče. Ima li tu pomoći?
Printable View
U zadnje vrijeme kod reprodukcije mp3 zvučnici na mobitelu krče. Ima li tu pomoći?
jeli ti neko kopao po equalizeru? :)
probaj ga smanjiti malo
Postavke ekvilajzera su bile na sredini. Dakle zadane. Probao sam malo pomjestit postavke u obliku slova U ali nema pomoći. Mob i dalje krči. Posebno na jednoj pjesmi. To mi baš smeta jer zvuči ko stara kanta.
A probaj resetirat mobitel, meni se desilo da su mi se pjesme cule jednostavno slabije i otkada sam resetirao mob. od onda sve OK
jel uspio reset? i meni isto krci ko lud :((
Ako to ne pomogne, put k Mobisu i na servis. Zamjena zvuckina bi trebala bit za 2 dana gotova...tak da...
i ja imam isti problem...jako krčiju...dal je netko riješio problem? Kolko dođe popravak u servisu?
Neznam cifru koja je bila jer nisam ja plačao popravak, i moja N95 je krčala, a sve zbog metalne prašine koja je upala u zvučnik.
Doma se to jednostavno ne može očistiti jer je magnet od zvučnika stalno privlačio prašinu i držao ju na sebi, pa se ni s kompresorom nije moglo ispuhati...
Sličan problem mi se dogodio i sa jednom motorolom V3i (davno je to bilo, ali ipak)
Uglavnom, jedno vrijeme je moj stari koristio taj mobitel, on je bravar (varioc) i u radioni, brušenje, rezanje, zavarivanje- ima metalne prašinice, ili kak bi rekli- špene, i to pada u mob i stvara dosta velike probleme.
Popravak dođe - ODOKATIVNO- 100-200 kuna
Znam da mi je izračunao frajer prednju masku, prednje tipke, multimedijske tipke, zadnju masku, poklopac baterije, i popravak tipke za glasnoću- 570 kuna
Zna možda neko nekoga da mogu naručiti kompletno kučište za N95 poštom- plačanje pouzećem ?
meni se to zna dogodit ponekad ali tek na glasnoći 9,10 znači pred maksimumom, na mp3 pjesmam se nedogađa, zato što uvijek nastojim u što boljoj kvaliteti snimke stavit pjesmu na mob...pogotovo ako je loša kvaliteta, loš bitrate, onda je to izraženo jako...a ovo što ste naveli ta prašina i to, to je fizički, i realno je da se to sve zavlači po mobu, nije kvar al eto mora se coltat za zamjenu zvučnika...
Nije dobro uvjek slušati muziku na 90, 100% glasnoće, pogotovo ako je equalizeru stavljeno da bass bude jači. Onda se dešava ovo-odjednom zvučnik počne pomalo krčati. Na krčanje mogu utjecati i .mp3 pjesme, što sam se osobno uvjerio. Neke pjesme imaju tako jak bass, da krče zvučnici, dok na drugim pjesmama ne.
iskljucite onaj 3d zvuk. kod mene dosta manje krci bez njega
ja vrtim na 60, 70% posto glasnoće i to mi optimalno nekak, dost glasno, nekrči nikako...80,90,100 samo počne vrištat i prokrči nema svrhe...da kvaliteta snimke utječe dost na bass, na lošijoj snimci će ti se to nekako "pogubit" dok na kvalitetnoj može prokrčit..još sam ja bio neke filmiće ripovao da im audio bude 44100 HZ mislim, nevalja nikako ako mislite slušat na 90,100 :D