-
[P1i] Notes ne radi
Odkako sam obrisao G900 Notes koji sam naknadno instalirao ne radi mi normalni Notes. kad pokušam otvoriti bilo koji notes dokument izbaci: "Dump file created" i Reason code: STRING_r_jooter Reason number: 167.
Da li mogu nekako osposobiti Notes a da ne resetiram cijeli soft jer imam gore instalirano dosta toga što mi se neda nanovo raditi.
-
kaj nitko nema pojma kak da to riješim??
-
Nisam sad vec neko vrijeme u toku... Koju si verziju Notes-a instalirao i da li su ti bitni podatci koji se unutra nalaze?
-
ispravio sam u prvom postu radilo se o G900 Notesu a ne G700.
instalirao sam ponovno G900 Notes i sad on radi ali je veoma bugovit a to mi se nikako ne sviđa. to je i razlog zašto sam ga obrisao.
ne radi se o posebno važnim zapisima, neka se oni obrišu a ja bi htio nekako vratiti onaj stari notes koji je u originalu instaliran na mob. on se nalazi na telefonu idalje ali svaki puta kada ga pokrenem izbacuje ono kaj sam u prvom postu napisao.
i da neznam koju sam verziju imao prije instaliranu a neznam gdje da pogledam koju sam verziju sada instalirao, nema info programa...
-
Nisam na to mislio... znam da se radi o G900 notes... :)
Mislio sam na verziju, ali po opisu se radi o prvoj verziji gdje se nisu podnosile medjusobno stari i "novi" Notes (G900)... U drugoj verziji rade neovisno jedan o drugome, kao nova aplikacija...
Mozes probati sljedece, izbrisi (ili bolje samo preimenuj) sljedeci file:
C:\Private\10003a70\Jotter (pazi da ne izbrises Jotter.ini, izbrisi/preimenuj onaj bez ekstenzije)
Nadam se da ce to pomoci...
-
CapSwitch sam prebacio na OFF i pokrenuo X-Plore i ne vidim na C:\ particiji folder Privat.
-
Hmm... neznam da li sam ja izasao iz "stosa" ili ga nisi uspio vidjeti... To je uglavnom jedan od glavnih foldera u kojem si se nalaze sve aplikacije i upute za njih... I sa CapsOn bi trebao vidjeti taj folder, ali nebi mogao uci u njega, dok sa CapsOff bi trebao vidjeti sve. Oni brojevi su ti vise manje UID-i aplikacija (10003a70 je UID od Notes-a alias Jotter). Mozes probati traziti taj direktorij/UID: 10003a70 ili jednostavno trazi Jotter na C disku, mozda se na P1 zove drukcije (makar ne vjerujem).
Evo i SC na P990:
Sa Caps ON
http://slike.hr/slika/capture41.bmp
Sa Caps Off (ujedno i Jotter koji trebas izbrisati)
http://slike.hr/slika/capture31.bmp
PS: taj file Jotter bez ekstenzije ti je file u koji snima sve poruke koje pises u Notes, brisanjem izgubis sve sto je zapisano. Ako je ostecen onda ti ne ulazi u Notes, ali ako ga izbrises sam se stvori "parazan" novi file.
-
Otvorim X- Plore i na C:\ imam :- DCIM
- logs
- Media Files
- Shared
a na D:\ disku imam Privat ali u njemu nemam \10003a70\Jotter
__________________________________________________ _______________
EDIT: U x-Ploru sam išao na MENU > TOOLS > CONFIGURATION i tamo mu rekao da pokazuje skrivene datoteke, sistemske datoteke i još neke i sad vidim sve foldere.
EDIT 2: Problem je nastao kada sam obrisao G900 Notes, nakon brisanja "stari" Notes je prestao raditi i uspio sam riješiti problem mjenjanjem Jotter filea. Ostao sam bez svih podataka u Notesu ali sad barem sve normalno radi
HVALA
-
Vidis, kao sto sam rekao, malo sam izasao iz svega toga pa sam zaboravio na to da moras postavke u X-ploreu postaviti da se vide sistemski fileovi...
Drago mi je da si uspio...
Pozdrav