-
iPhone vs. iPhone 3G
Zanima me da li razlika između ova dva modela opravdava razliku u cijeni od oko 500+ kuna?
Razlike koje sam ja zamijetio su GPS (koji trenutno nije nešto koristan, a i meni nije toliko bitan) i normalan 3.5 mm utor za slušalice (to mi je već bitnije, ali zato ima adapter, makar ljudi kažu da su dobivene slušalice isto ok) i ima plastičan "poklopac".
Ovo 3G i tako ne bi koristio (neki brzi internet i kerefeke, nije žvaka za seljaka ;D) i razlika u svjetlini ekrana mi također nije ogromna. ;D
Koliko sam vidio iPhone 2.0 update je dostupan za oba modela, a da li su kompatibilne aplikacije za oba?
Pa, ima li još neka bitna razlika ili da radije uzmem običan iPhone i uštedim si nešto novca?
-
pa razlika je u gps, 3g koje su vecini korisnika jako vazne. iphone 3g daje bolji osjecaj u rukama, ima kvalitetniji zvucnik, nesto bolji ekran. sad ce izaci 3.0 softver koji daje puno novosti izmedu ostalog, cut/copy/paste funkciju i mms koji nece moci raditi na iphone 2g. po meni, da, isplati se dati 500 kn vise.
-
moja preporuka iPhone 3G svakako... u odnosu na cijenu samog uređaja, što je +500kn više...