-
N95 8gb za Tytn II?
Sta mislite o ovoj zamjeni... Win mi nije stran jer sam vec nosao Qtek 9100, a ovaj HTC mi se čini kao pun pogodak....
nisam ga jos drzao u ruci (jer se jos moram nac sa momkom) pa neznam koliko je veci od nokie (po specifikacija pise da jest malo veci i tezi)....
minusi naspram nokie su mu nedostatak radia (koji skoro i ne koristim) te slabija kamera (imam digitalac tako da bi 3 mpx mogla dobro posluziti)...
sta mislite vi o ovome svemu... s tim da napomenem da nokia nije bas u extra stanju, slide se vec rasklapao (nista strasno) pa me zanima kakva je kvaliteta izrade HTC-a?
-
Kamera, iako 3mpx, nije baš nešto, ali pošto veliš da ti nije toliko bitno...
Slide je jako kvalitetan. Nakon više od godinu dana je kao novi (s tim da uvijek kada nemam što raditi na predavanjima ga otvaram/zatvaram tako da ta jedna godina kod mene bi bila ekvivalent 4-5 godina normalnog korištenja)
Nisam isprobao N95 pa nemogu uspoređivati, ali sa svojim titanom sam prezadovoljan.
Ako ga uzmeš, preporučam ti da odmah staviš neki kuhani ROM (ja koristim HyperDragon i prezadovoljan sam)
-
samo pripazni da nije "fake" vidim da ih ima masu.
-
Tynt2 sam koristil skoro pola godine,izrada bez imalo uvelicavanja je odlicna isto tako i bocna tipkovnica kao i sam os (preporucam).