Najvažnije su mi dobre fotke,dugi razgovori ,i izgled mobitela.Do sada sam koristio nokiu 6120 c.Šta odabrati? Pozdrav svima.:smurf:
Printable View
Najvažnije su mi dobre fotke,dugi razgovori ,i izgled mobitela.Do sada sam koristio nokiu 6120 c.Šta odabrati? Pozdrav svima.:smurf:
Pobogu milom pa gdi si nasel P1 da usporedis sa ova druga dva dumy moba?
Em su klizni em nemaju prakticno nikaj zajednickog.
Odluci prvo dali TS zaslon i pametni Os uz to i Qwerity tipkovnica ili obicni mob uz to jos klizni.
Nelogična usporedba,ali dobro....Ako je važno da je fotoaparat dobar,nijedan od ovih te neće oduševiti pretjerano jer im to i nije namjena.
Navedene ktriterije niti jedan neće u potpunosti ispuniti.
6500 ima solidan fotoaparat,prekrasan dizajn,izradu i lošu bateriju.
3600s po specifikacijama ne zaostaje,ali nije baš nešto lijep,baterija je 860mAh,dakle slaba.
P1i je daleko najnapredniji u ovom izboru,ali je prilično kompliciran za korištenje(neophodno korištenje stylusa),ima samo prosječan fotoaparat i isto takvu bateriju.
Ako ti netreba smartphone i TS, onda izbaci P1i iz kombinacija.
Između 6500s i 3600s, odabrao bih 6500s
6500s u odnosu na 3600s ima metalno kućište, veći displey, ima tipku za kameru (po meni je to prednosti, pogoto jer navodiš da ti je kamera bitna) , ima bolju bateriju.
E sad, ako ti treba "pametni" mobitel sa TS-om, onda P1i
Na kraju, ja bih rekao da je dvojba 6500s ili P1i.
a pobjednik ovisi jedino o tome da li ti treba "pametni" ili obični mobitel
Ma nak usporedjujem po kameri ,a i cijena je tu negdje.Svejedno mi je da li je slider,ima li os ili ne,a i tipkovnica mi ne znaci mnogo,rijetko tipkam poruke.Najvazniije mi je trajanje baterije,fotke.Vrlo cesto mijenjam mobitele,tak da sam naviknut na sve menije,samo sto nemam dovoljno novca za neki skuplji model.
Ako znate za neki model sa boljom kamerom ali da nije preskup ,slobodno predložite.Unaprijed hvala...
SE C510 ili K850 bi te možda zadovoljili.K850 ima odličnu kameru i bateriju.C510 je također solidan izbor sa dobrim fotoaparatom,jeftiniji je i ima odličnu bateriju.
Malo skuplji,ali ne i preskup izbor bi ti mogli biti Nokia N78 ili 6220c.
hvala vepar,pogledacu te modele pa bumo se culi
Se k850 bi možda bio dobar.Kakva su vaša iskustva s ovim mobom,ono da li je spor pri snimanju fotki kao npr. k770,ili je bolji i kakve su te fotke.Generalno cijena nije prevelika samo ako je mobitel ok.
Help...
K770 sasvim ima odlične fotke. Ja mislio uzet C902, K800 ili K770, na kraju K770 uzeo i nikakvih problema s kamerom. A svi SE tako isto spremaju... 6500s je OK, ali bi ja najraidje uzeo K770 ili C702. Najbolji camera SE je C702.