Imam neki stari komp star 15-ak godina, pa jel netko zna odakle bi mogao skinuti drivere za njega... Neka je marka COMPAQ DESKPRO
Printable View
Imam neki stari komp star 15-ak godina, pa jel netko zna odakle bi mogao skinuti drivere za njega... Neka je marka COMPAQ DESKPRO
...koji ćeš OS instalirati... XP vjerujem da neće ići (ako je toliko star) - a i ne vidim razloga za što bi ga koristio :dunno: ...
xp instaliram a koristit ce ga sestra za igre... pa sam joj htio osposobiti
Na takvim "stroju" ćeš moći igrati eventualno prastare igre, ako ih uspiješ naći.
Ti bi instalirao XP na masinu iz 94'-95'....sretno =)
Radje instaliraj neku distru linuxa...
xp instaliran...
imas li pristup netu? ukoliko imas onda ti moze pomoci everest home...pronaci ce ti sve uredjaje i drivere za njih
btw aj reci koja je konfiguracija
necete vjerovati instalirao sam xp sp3 i ne trebaju driveri... instalirali su se svi driveri... idem my computer properties hardware menage device i sve je uredu... hehehehhe i net radi i sve, malo jest spor komp al radi. Graficka je 4 Mb hehhehehehe a hdd 8 gigi, al je vazno da radi
sad mi je jos skinuo update
Ja bi na to isto stavi maximum Win 2k SP4 - ako koji driver nema, raditi će s instalacijskog CD-a od XP-a generic driver. Čisto bi trebao brže raditi.
Evo ovdje poskidaj sve drivere pa snimi na CD,u slučaju da jednog dana budeš mijenjao OS dobro će ti doći.
Imam i ja jedan Deskpro,odlična mašina koja nikad ne šteka.
pretpostavljao sam da ce ti instalirat sve drivere zajedno sa XP-om...mada bih ja na tvom mijestu ipak stavio SP2 ili kao sto neko kaze Win2k
a nemam sad win2k, a to ce se koristiti samo za tetris hehehe
Malo mi je sve to cudno,al eto... :respect:
Ja sam na "takvom" racunalu vozio s Win98,i bio sam prezadovoljan,zato mislim da je XP malo prevelik zalogaj za komp sa karakteristikama koje ima,a pogotovo sa diskom od 8 GB prostora. Nakon sto instaliras par igara,pojest ce ti sav slobodan prostor,a da ne govorim ako budes na njega stavljao muziku i ostalu multimediju. Sve to skupa,usporit ce ionako sporo racunalo,pa ti ovo pisem da preventiras nesto takvo.
Druga stvar: Jos mi se nikad nije desilo da sam instalirao XP na neki komp i da mi je zvucnu karticu sam instalirao,tj da je sve sviralo bez posebnih drivera za nju... :dunno:
pa brate nije se ni meni to dogodilo, al ovaj komp ima u sebi zvucnike, pa je mozda zato... uglavnom sve mu radi kao u normalnog kompa....
a cuj ja sam takodjer na racunalo iz 96 stavio XP s tim da je imao samo skrobnih 6GB harda!!! naravno nije bilo nista drugo osim office-a i Windowsa na njemu...tako da mi to nije cudno!