v3 i problemi s zvucnikom (za razgovor)
eh...taman lijepo sredim jednu v3 a onda druga pocne sranja raditi...dakle evo problema...
bila je v3 radila normalno ali onda je zvucnik poceo krciti malo, pa je jednostavo izgubio kontakt...skinuo sam gornju masku i pretisnuo flat kabel prstom i nazvao 333 tj. SZK(cisto za test )i sve je radilo relativno normalno...i onda sam stavio papiric izmedju maske i flat kabela da to lijepo drzi pretisnuto...i drzalo je puni jedan dan i onda je kontakt opet otisao kvragu...i opet sam pretiskao prstom i nasao neku drugo mjesto i opet...radilo je do danas popodne...a onda adio...i sad vise neradi ni handsfree ni zvucnik vanjski ni slusalica...
prije naravno nije radila samo slusalica tj gubila je kontakt, a flat kabel koji sam pretiskao je onaj ispod slusalice tj onaj izmedju malog ekrana i slusalice (zvucnika)...
dakle ukratko-->slusalica ne radi, handsfree[original moto] slabo, slabo krci, zvucnik vanjski tako-tako krci
e sad...u kojem grmu lezi zec? naravno kad zovem svoj drugi mobitel zvoni bez problema, salje poruke bez problema, i kad slusam mjuzu preko handsfreeja ili zvucnika vanjskog isto bez pro blema ju reproducira
eh da i ako bi netko mogao znati da li se to moze srediti po metodi uradi sam posto imam jos jednu moto v3 kojoj je ekran malo u banani (kao da je neka voda razlivena unutar samog lcd-a) a ostalo bi trebalo biti uredu :)
[EDIT] btw provao sam i skinuti koji mp s modmymoto da provam da nije mozda stvar u softveru ali jednostavno mi usred downloada krepa download svaki put...ako bi netko mogao uploadati neki mop na rapidshare ili tako negdje bio bih zahvalan...iloi ako bi mi netko rekao ako se moze softver s jedne moto kopirati na drugu...ugl obje dvije (koje mi rade) su 07.e0 i imaju na sebi r374 softver