slusam za i protiv :)
Printable View
slusam za i protiv :)
ako ti se sviđa UIQ korisničko sučelje (koje je btw još zbunjenije i kompliciranije od symbiana na N78) onda samo izvol, navali na G900. Činjenica je da je UIQ "mrtvo sučelje" jer ga je SonyEricsson odbacio i više neće raditi mobitele s njim.
Neznam dal si primjetila da sam ti u prošloj temi naveo i nokiju N79 kao dobar mob, koji se može naći po istoj ili malo višoj cijeni nego N78.
hm nekako sam skepticna za SE, pisu rewiev da se full gasi i restarta...
vidila sam n79, ali i dalje ostajem na 78
pa eto, onda uzmi N78. Meni se G900 nikako ne sviđa; ružan je, a i uiq mi nikako ne paše, uopće se ne snalazim.Doduše uiq na g900 je malo jednostavniji al opet...
G900 je jako lijep telefon, ugasio se i restartao za ovih oko pola godine koliko ga imam nije niti jedan jedini put. Traži izvjesno vrijeme za navikavanje, bar za nas koji prije nismo imali symbian telefon. Jako je kvalitetno izrađen, ispao mi je više puta i to ni na koji način nije negativno uticalo na funkciju ili izgled uređaja. Praktičan je za korištenje i ima solidnu programsku podršku, iako bih ponekad poželio da je malo bolja. Ili nisam uspio pronaći baš onakav program kakav sam zamislio. Baterija traje standardno dugo, odličan media player i intuitivno sučelje. Doduše, Nokia 3310 je puno bolja jer je G900 ipak samo SE...
EDIT: Upravo sam pogledao N78 na netu i mogu samo reći da je poslovica "ukusi su različiti" više nego istinita. Uz to, talk time od 4h 20min je presmiješno u odnosu na 12h koliko ima G900...
aha, i k770i ima talk time 10h pa mu baterija i bez puno razgovora ode za 1 dan.
n78 kupljena i prezadovoljna sam mobom.
sto se tice SE, vjerojatno bi kupila njega, ali cijeli zivot imam SE i dosta mi ih je. taj ce valjda uzet decko.
kak da punim bateriju?
24h nakon praznjenja ili je dosta i 12 h? mob mora bit ugasen?
joj bas mi je lood mobac :headbang:
http://www.t-mobile.hr/2/20-30-01-11...?sifra=SEK770I
Nu, tu ti piše lijepo, max vrijeme razgovora 600min=10h
A živa je istina da ne traje 10 sati, ok ajde ostane na 20ak% na kraju dana, al opet, ta mjerenja koja pišu na netu su uglavnom rađena u idealnim uvjetima, ne moraju biti točna za sve modele iste oznake na različitim tržištima zato back off.
E malena, a di si na kraju kupila mobach? How much?
Bateriju prvo isprazni do kraja pa ga onda stavi da se puni