koliko me košta da uzmem t2 broj na prepaid a da imam broj koji ja želim (broj nije zauzet). te jeli tko može rještiti da se to uzme za neke manje novce jer san nacuo da je cijena 1xxx kn sto je previse
Printable View
koliko me košta da uzmem t2 broj na prepaid a da imam broj koji ja želim (broj nije zauzet). te jeli tko može rještiti da se to uzme za neke manje novce jer san nacuo da je cijena 1xxx kn sto je previse
Takva solucija ne postoji! Mozes birati broj ako uzimas pretplatu ali prepaid nikako. Jedina solucija bi ti bila da uzmes neki 098/099/091 broj i pretplatu (jer jedino tako mozes birati broj) kod t-mobile ili VIPa bez ugovora tako da mozes za 3 mjeseca prekinuti tj. prebaciti broj na Tele2 sa tim zadrzanim brojem i onda u Tele2 sa pretplate preci na prepaid.
kako mozes uzeti broj koji zelis na tele2 pretplatu? meni su uvijek govorili da broj ne mozes birati. :(
mozes birati broj izmedju 3 ponudjena koja kompjuter izbaci... na razlicitim mjestima (tele2 centar/partner) ces dobit i razlicite ponude sa brojevima. ta 3 broja se medjusobno razlikujku u samo jednoj znamenki