Zanima me ako ja napravim Ful Backap podataka da sačuvam sve podatke sa P1i. Pa poslije update-nadogr.SW (Update_Service_Setup-2.9.2.12) , dali bi sa Ful backap mogao vratiti aplikacije, igrice koje sam ranije imao na mob?
Printable View
Zanima me ako ja napravim Ful Backap podataka da sačuvam sve podatke sa P1i. Pa poslije update-nadogr.SW (Update_Service_Setup-2.9.2.12) , dali bi sa Ful backap mogao vratiti aplikacije, igrice koje sam ranije imao na mob?
Mislim da nikako... Uvijek ti ukloni neke aplikacije i neke postavke... Da ides "rucno" backupirati podatke dobio bi istu situaciju kao i prije update-a i update nebi imao smisla...
Najbolje ti je zapisati koje aplikacije si imao na mobitelu prije update-a i onda ih na frisko instalirati...
napravi backup preko PC SUITA - a (program kaj dobiješ uz mob na cdu) i ostat će ti ja brijem svi programi, za ostale podatke i postavke sam 100% siguran da će ti ostat. ja sam radio update i kad sam vratio backup čak mi je i tom - tom navigacija najnormalnije radila...
Ne vrati ti bas sve aplikacije... Moguce ih je rucno vratiti, ali nebi bilo smisla posto je lakse instalirati nanovo... TomTom ti je na kartici, tako da ga nebi ni trebao dirati...
Neke postavke ti makne, npr. postavke e-maila i WLAN postavke... Bar je tako prije bilo (ne sjecam se tocno kad sam zadnji put vracao postavke)
Ako si radio bilo kakav mod onda ti PC Suite moze naici na raznorazne greske... Tj. maksimalno sto mozes izvuci su poruke i imenik...
da tom tom mi je na memorijskoj... nisam radio nikakve modove pa mi uvijek full backup naparavi sve. za e-mail postavke neznam ali meni na p1i nije obrisao w-lan postavke, čak mi je odmah prepoznao kućnu mrežu i njen password je ostao sačuvan. jedino kaj makne su one postavke za MMS i GPRS koje skineš sa vipove ili čije već stranice ovisno o mreži...
Hvala na odgovorima, mislim da ću nanovo raditi instalaciju aplikacija.