Znam da pričam možda gluposti, ali ima možda neki program koji bi mogao povećati FPS-ove u igri jer me živcira taj xFire već bezveze mi fps smanjuje a na 30 fps-a nemogu igrati...:)
Printable View
Znam da pričam možda gluposti, ali ima možda neki program koji bi mogao povećati FPS-ove u igri jer me živcira taj xFire već bezveze mi fps smanjuje a na 30 fps-a nemogu igrati...:)
mozes ako imas para za nadogradit ili kupit novu konfu.....a jesi li pogledo ako ima negdje blokada kao i u COD-u?...
pa iam konfu bombu i pol pogledaj na kante ili konfiguracije, a za blokadu neznam dal ima...sumnjam mozda xFire neš s**e...
čisto sumnjam da je do xfire-a...to ti je do igre..najvjerovatnije........probaj otvorit nesto kao consolu na COD-u i tamo skinuti blokadu.....do konfiguracije nije nista....
da bilo bi do toga...jer ipak sad pošto mi je 1.6 u kvaru..igram portable source, a ko zna kakvi bugovi se gore šeću hehe....il da skinem patch za portable možda ima za fps, al opet najbolje da skinem novu verziju 1.6 i ćao đaci....thx anyway
koji CoD igraš??? zapravo ista je naredba /com_maxfps 250 (umjesto 250 možeš upisat koliki da ti bude lock)
igram 2,4,5......u 2 imam oko 800 fps-ova...u 4 imam oko 300 fps-ova i u 5 isto oko 300 fps-ova.....i imam sve na max...
složeno, sad mi je opet na normali 890....prije je bilo nemoguće morao sam snimit...:D
i šta ti je na kraju bilo.......napisi sta si napravio tako da bi i drugi znali ako bi imali sličan problem...
bio mi je blokan fps na konzoli to sam sredio preko komande cv_normfps_1, a bilo je na nuli i držao mi na 30 jer je taj counter portable...a pošto se može pokrenuti na local setings ili usb settings falio je jedan dll koji je čitao local settings tako da kadgod bi ja pokrenuo na local settings on bi shvaćao za usb settings ali opet ostalim korisnicima koji imaju normalni counter se nebi trebali javljati ti problemi pošto je ovo portable i još k tome portable LITE verzija...:D