-
C905 vs X1 vs N96
Zdravo svima,
Nećkam se između ovih modela. Ograničen sam na tele2 ponudu za pretplatnike, a ove sam izdvojio kao favorite, pa bih zamolio upućenije za usporedbu.
Eto kod C905 me privlači cijena, kamera, X1 radi ekrana, TS-a, a nokia zbog memorije i eto iskreno zato jer je nokia..
Pa molim pomoć, zahvaljujem.
-
Moras sam sebi definirat prioritete. Npr. moji prioriteti su poslovni mobitel, na kojem bez da trepnem radi sinkronizacija s Outlookom, kalendar,taskovi i tsl. Jos mi je jako vazan GPS, i qwerty tipkovnica. Iz ovog bez po muke zakljucis da bi ja odabrao X1. Kad bi mi kamera, kvaliteta fotografije bila najvaznija stavka vjerojatno bi odabrao C905.
-
dobro ok, a pošto planiram imati mobitel na dulji period, kako je s kvalitetom?
-
X1 ima metalno kućište pa se ne moraš brinuti.
-
osim rubovi na dijelu gdje je ekran - plasticni su i meni se vec stvorila 1 "rupa" mala (kad sam zabunom stavio u isti dzep gdje i kljuceve)
-
aaa što se tiče os-a? wm wins?
e i ako ko od vas ima informaciju koja memorijska kartica dolazi s x1?
-
Preporučujem da biraš između C905 i X1 jer Nokia lošom kvalitetom izrade, sporošću softwarea i daleko preslabom baterijom ne opravdava cijenu za koju se prodaje. C905 je bolji izbor ako ti je kamera među najvažnijim funkcijama mobitela. X1 je bolji po manje-više svemu ostalom, osim cijeni, naravno.
-
n96 ni u kom slučaju - baterija losa, kvaliteta izrade nije bas dobra, jos je dosta usporen
ja bi na tvom mistu uzea x1 kvaliteta mobitela je visoka sta se vidi i na tezini (146 gr)
ali ako ti je bitna kamera i nisi toko zahtjevan kod mobitela onda nemoj bacat pare i lipo uzmi c905 ( i on će te jako dobro sluziti)
-
E pa ljepo kao prvo odluci dali ti treba pametni soft ,ako treba tada izbaci C905.
Druga odluka je TS zaslon i qwerity tipkovnica i 3 mpx.
Treca odluka ne puno manji zaslon od X i prava tipkovnica i 5 mpx.
Osobno ne volim klizne mobove a niti dummy,uzeo bi N96 iz razloga kaj ima vise jezicnih paketa (njemacki,francuski itd) od X gdi je samo Engleski a nj ne mogu zmislit.
-
dobro, znači nema dvojbe sada. hvala svima